Medimagazin logo

Prof. Dr. Bülent Görenek’e uluslararası görev

Prof. Dr. Bülent Görenek, Acute Cardiovascular Care Association (ACCA)’da yönetim kurulu üyeliği ve saymanlığa seçildi
 Prof. Dr. Bülent Görenek’e uluslararası görev
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Görenek, Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC)’ne bağlı kurulan Acute Cardiovascular Care Association  (ACCA)’da yönetim kurulu üyeliği ve saymanlığa seçildi. Görenek ayrıca, ESC’nin Eğitim Komitesi üyeliğine de getirildi.

ACCA, Acute Cardiac Care Çalışma Grubu'nun yaklaşık on üç yıl süren başarılı çalışmaları sonucunda Münih'te gerçekleştirilen ESC Kongresinde, ESC'ye bağlı altıncı birlik olarak tescil edildi.

Yeni kurulmasına rağmen ACCA’nın halen 1200'e yakın üyesi, beş komitesi, ESC ailesi içinde yer alan dergisi ve kaynak kitabı, yıllık düzenlediği bilimsel kongreleri ile ESC'nin en aktif ve büyük birliklerinden biri durumunda olduğu bildirildi.

İlgi alanı akut kardiyovasküler hastalıklar (akut miyokard infarktüsü, akut koroner sendromlar, primer PCI, CPR, akut kalp yetmezliği ve aritmiler vb.)  olan ACCA’ya üyelik işlemleri ESC'nin internet sitesi üzerinden yapılıyor.
ACCA bu yılki kongresini, 20-22 Ekim tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirecek
 

prof.
dr.
bülent
görenek’e
uluslararası
görev
Yorum (3)
levent kurnaz
Prof. Dr. Bülent Görenek Beyfendi'yi tebrik ederim.14 yldır görüşme fırsatı bulamadığım meslektaşıma selam eder, başarılarının devamını dilerim. (NOT:Oğlum'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisidir doktor beyin bilgisine!)
0
Cevapla
Bülent Görenek
Levent bey sizden haber aldığıma çok sevindim. Oğlunuzun öğrencimiz olmasından gurur duydum. Mutlak uğrasın. Sevgiler. Bülent
0
Cevapla
Seren SERDENGEÇTİ
Hocamızın yıllardır fedakarca yaptığı çalışmalarının meyvesini alması bizi çok memnun ve mutlu ediyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir