Medimagazin logo

Kadın doktoru darbetmesi nedeniyle ev hapsi verilmişti, itiraz üzerine tutuklandı

Edirne'de kadın doktoru darbettiği gerekçesiyle ev hapsiyle cezalandırılan zanlı itiraz üzerine çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Kaynak: AA
Kadın doktoru darbetmesi nedeniyle ev hapsi verilmişti, itiraz üzerine tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktor B.Ö, iki gün önce dahiliye yoğun bakım servisinde vefat haberini verdiği hastanın oğlu V.K. tarafından darbedilmiş, "Beyaz kod" bildiriminin ardından şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Yapılan ölçümde 1.30 promil alkollü olduğu belirlenen zanlıya ev hapsi cezası verilmişti.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine V.K. tutuklandı.

Sağlık çalışanları protesto etti

Sağlık çalışanları meslektaşlarının darbedilmesini protesto etti.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları alkışlarla olayı protesto etti, grup "Sağlıkta şiddete son" pankartı açtı.

Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, olayla ilgili adli ve idari sürecin takipçisi olduklarını söyledi.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirten Altun, "Sağlıkta şiddet hem toplum sağlığı hem de çalışan sağlığı için büyük bir tehdittir ve bununla mücadele edilmesi gereklidir." dedi.

Üniversite kınama yayımladı

Trakya Üniversitesi de kınama yayımladı.

Darp olayı ve sağlık çalışanlarına yönelik her türlü şiddetin kınandığı açıklamada, "Edirne'mizde ve güzel vatanımızın her bir köşesinde bir daha bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyor, sorumlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını ve sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Edirne'de kadın doktoru darbeden hasta yakını ev hapsiyle cezalandırıldı


 

edirne
kadin doktor
ev hapsi
Yorum (14)
se
kamu görevi yapan doktor arkadaşımıza yapılanı protesto ediyorum. saldırgan ilk başta tutuklanmalıydı ve inşallah en ağır cezayı alır.
32
Cevapla
dr.hastane
sağlıkta şiddeti teşvik eden, körükleyen sağlık bakanlığının taa kendisidir. sağlıkta şiddet oy potansiyeli olarak görülmektedir..
27
Cevapla
iyi olmuş
iyi olmuş,gereken geç de olsa yapılmış. edirne cumhuriyet başsavcılığını kutlarım. ev hapsi verene söyliyecek sözüm yok.
32
Cevapla
Yorumsuz
medyada bu şiddeti güzelleyenlere de suç duyurusu yapılmalı.
42
Cevapla
eşitadaletisteriz
hakim savcının karısına kızına birisi yumruk atarsa serbest bırakırmıydı yine , hakim savcıların ve tüm kamu çalışanlarının malpraktisi olmalıdır. yeni nesil kimseye doktorluğu tavsiye etmiyorum zaten akıllılar olmazlar da...
63
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir