Medimagazin logo

Elazığ'da hasta yakını, ilaç yazmayan doktoru darbetti

Elazığ'da hasta yakını kadın, yatalak hastasına ilaç yazmayan Dr. Gonca Kaya'yı darbetti.
Kaynak: DHA
Elazığ'da hasta yakını, ilaç yazmayan doktoru darbetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, sabah saatlerinde Doğukent Mahallesi'ndeki aile sağlığı merkezinde meydana geldi. İddiaya göre; bir hasta yakını, yatalak hastası için ilaç yazdırmak istedi. 

Dr. Gonca Kaya, yatalak hastalar için farklı bir birimin ilgilendiğini söyleyip, ilaç yazmadı. Bunun üzerine hasta yakını, masayı yumruklayıp, bağırarak odadan çıktı. 

Bir süre sonra tekrar odaya giren hasta yakını, Dr. Kaya'yı telefondaki kişi ile görüştürmek istedi. Ancak Dr. Kaya görüşmeyi reddetti. Hasta yakını, bu kez Dr. Kaya'ya saldırıp, darbetti. 

Dr. Kaya 'beyaz kod' uyarısı verirken, hasta yakınının koridordaki anları güvenlik kamerasına yansıdı. Dr. Kaya, darp raporu alıp, şikayetçi olurken, polis saldırgan kadın hakkında işlem yaptı. 


 

elazig
hasta yakini
saglikta siddet
doktor
Yorum (6)
Özgür Erkal
sadece şiddetle kınayacaklar lafı güzaf yapacaklar bari hiç konuşmasınlar
9
Cevapla
İsimsiz
"hastayı görmeden ilaç yazılamaz" kuralını uygulayanlar hep şiddete maruz kalıyor. bunda hastayı görmeden ilaç yazan, rapor veren, telefonla iş halleden bütün hekimlerin suçu var. bunların yaşanmasında işini bu şekilde hallettirmeye çalışan kendini iyi niyetli, iyi zanneden hastalarında suçu var.
10
Cevapla
İsimsiz
hiç kimse bankaya gidince kimliğimi evde unutmuşum hesabımdan 500 tl çekmek istiyorum. sen beni tanıyosun. aynı mahallede oturuyoruz. yapsan ne olur. yada dedem gelemiyor onun parasını çekmek istiyorum. annem yatalak onun adına hesap açıp bankamatik çıkartmak istiyorum" diyor mu? neden acaba!!!!!!!
14
Cevapla
İsimsiz
o hekim yazıyor bu hekim yazıyor sen niye yazmıyorsun sonra kavga dövüş. kural varsa kurala uymayan hekimleri hekimler siz olarak şikayet etmelisiniz. yoksa hasta ve yakınları bu ikircikli uygulamadan dolayı kurala uyanları darp etmeye devam eder gibi görünüyor. muhtemelen de olan size olacaktır.
4
Cevapla
Eymen Çimen Dila
@i̇simsiz hocam: "iyi ki cennet cehennem var" derdi bir arkadaşım......................
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir