Medimagazin logo

Beyin cerrahları Antalya'da buluşacak

Türk Nöroşirürji Derneği 29. Bilimsel Kongresi, 17-21 Nisan'da düzenlenecek.
Beyin cerrahları Antalya'da buluşacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Nöroşirürji Derneği (TNDer) 29. Bilimsel Kongresi, "Geçmişten Geleceğe Güçlenerek" temasıyla 17-21 Nisan'da Antalya'da gerçekleştirilecek.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, kongre kapsamında "11. Nöroşirürji Hemşireliği Kongresi" ve "11. Nöroşirürji Asistanlığı Oturumu" yapılacak. Dünyanın birçok ülkesinden uzman hekim ve öğrencilerin katılacağı 4. Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu, "Nörovasküler Cerrahi" temasıyla kongre kapsamında 14-17 Nisan'da düzenlenecek.

Ulusal ve uluslararası alanda katılımla yapılacak kongre çalışmaları, Avrupa Tıp Uzmanları Birliği tarafından Avrupa ülkelerinde geçerli olacak CME kredilendirmesine dahil olması açısından da katılımcılar için büyük önem taşıyor.

Kongre boyunca nöroşirürji alanındaki son gelişmelerin yanı sıra Congress Of Neurologial Surgeons (CNS) desteği ve katılımcıları ile ortak oturumlar, isimlendirilmiş konferanslar, paneller, olgu tartışmaları, video sunumları ve "uzmanına danış" oturumları da gerçekleştirilecek.

beyin
cerrahları
antalya'da
buluşacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir