Medimagazin logo

Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği ne getiriyor?

Medimagazin’in Youtube kanalında yapılan canlı yanına konuk olan Birlik Dayanışma Sendikası Başkanı Dr. Can Kirişçi, Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği'ne ilişkin merak edilenlere yanıt verdi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği ne getiriyor?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Medimagazin'in Youtube kanalında yapılan canlı yayında Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği ele alındı.

Aile hekimliği yönetmeliğinin getirilerinin ele alındığı canlı yayının konuğu ise Birlik Dayanışma Sendikası Başkanı Dr. Can Kirişçi oldu.

Aile hekimliği ödeme yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı

Aile hekimliği yönetmeliğinin masaya yatırıldığı canlı yayında tüm merak edilenleri Medimagazin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Ersoy sordu  Birlik Dayanışma Sendikası Başkanı Dr. Kirişçi yanıt verdi. Canlı yayında ayrıca izleyicilerden gelen sorular da yanıt buldu.

TABLOLARLA ANLATIM: TEŞVİK ÖDEMESİNDE AİLE HEKİMLERİ VE AİLE SAĞLIĞI ÇALIŞANLARI NE ALACAK? GELİR VERGİSİ NE KADAR KESİLECEK?

 

Sağlık Bakanı aile hekimliği yönetmeliğine ilişkin merak edilen 4 soruya yanıt verdi

 

Yayını aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz:

 

 

aile hekimligi
yonetmelik
birlik ve dayanisma sendikasi
can kirisci
canli yayin
Yorum (5)
KİMSESİZ 2.VE3.BASAMAK
bu yönetmeli̇kler şunu di̇yor: bi̇ri̇nci̇ basamak çok hasta baksin i̇zi̇nleri̇nde kesi̇nti̇ yapmayacağiz, 2,3.basamak da çok çalişsin ama ne yazik ki̇ 1 gün dahi̇ i̇zi̇n alirsaniz 340 li̇ranizi tabandan 340 li̇ranizi teşvi̇kten hergün 680 li̇ra keseri̇m di̇yor. yani̇ uzman heki̇mlere i̇zi̇n yoktur.
2
Cevapla
1 günlük izin maliyeti 680 lira
bakanlık birgün toplanıyor 2. ve 3. basamak çalışanlarının taban ve teşvik ek ödemesinde izin ve raporlarda kesinti kararı alıyor, 3 gün sonra toplanıyor 1.basamak çalışanlarının ek ödemesinde izin ve raporlarda kesinti olmayacak kararı alıyor. aynı komisyon üç gün arayla iki farklı karar alıyor.
1
Cevapla
iki çalışan iki izin yönetmeliği
taban ve teşvi̇k ek ödemesi̇nde; 1.basamakta i̇zi̇n ve raporlarda kesi̇nti̇ yoktur, 2. ve 3.basamakta kesi̇nti̇ var görünüyor, yazim hatasi olabi̇li̇r mi̇ yoksa gerçekten ayni kurum çalişanlarina farkli uygulama mi var? 20 gün izinde birinde en az 10.000 lira kesilirken diğerinde kesinti olmayacak.
1
Cevapla
MİSAFİR
sendika başkanı kirişçi şu anda aile aile hekimlerinden 30.000 tl civarında alanlar olduğunu yeni iyileştirmeyle birlikte yılbaşında maaşların 50.000 tl yi bulacağını söylüyor. yönetmelik yada sistemden bağımsız olarak ifade edilirse bu arkadaşlar bu kadar yüksek ücreti başka nerede bulabilirler.
3
Cevapla
Selçuk Bilen
ardarda 4 yorumun da aynı kalemden çıktığı çok belli. kardeş sen dr değil ajan provakatör olmalıymışsın. vakit geçmiş değil istihbarat servisleriyle bir görüş çaycı olarak falan istihdam ederler belki. bu kadar çabalayıp trollük yapmak yerine aile hekimliği izin ve ödeme yönetmeliğine baksaydınkeşke
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir