Medimagazin logo

2021-YDUS (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2021-YDUS (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) sonuçlarının açıklandığını duyurdu
Kaynak: MEDİMAGAZİN
2021-YDUS (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) sonuçları açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - ÖSYM internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

19 Aralık 2021 tarihinde uygulanan 2021 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2021-YDUS) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Testinde yer alan bazı soruların iptali talebiyle açılan dava neticesinde; Ankara 18. İdare Mahkemesi tarafından 2021-YDUS Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Temel Soru Kitapçığında yer alan 25. ve 42. soruların iptal edilmesine karar verilmiştir. Bu itibarla, kararın uygulanmasını teminen iptal edilen sorular değerlendirme dışı bırakılarak ilgili sınavın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 26 Nisan 2022 tarihinde saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


2021-YDUS (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) Sınav Sonuçları

ydus
ösym
sınav sonuçları
2021 tıpta yan dal uzmanlık eğitimi giriş sınavı
Yorum (4)
akademisyen
Yandal yapıp ne yapacaksınız. Nöbetten mi kurtulacaksınız ? Sanmam. Doçent yandal uzmanları nöbet tutuyor. Yabancı dili geçin yurtdışına gidiniz, akıllı olun. Bizim Akademisyenler ellerin ovuşturarak çalıştıracak köle bekliyor. Yazık olur size aklın yolu bir.
14
Cevapla
Pediatrist
Zaten bir delilik yapmışsın Pediatrist olmuşsun sazan gibi, birde yandalını mı yapacan kardeşim, varsa bu kadar enerjin dil kursuna git 3-4 ayda halledersin sonrada git yurtdışına. Ne işin var burda ? Yandalcı mı olacan? 3-4 sene kölelikten sonra bir siyasinin uygun gördüğü şehirde ailenden uzak mecburi hizmet sonra da yaşın gitti bitti ardından da emekli olursun zaten. Dubai Katar bile olur gitmesi çok kolay. Ayda 80-150 bin TL ücret alıyorsun burda çalıştığının onda biri kadar çalışmıyorsun, kışkırtılmış ve kudurtulmuş hasta yok bizdeki gibi. Akıllı ol, akıllı insanlar aynı konuda ikinci hatayı yapmaz.
18
Cevapla
çocuk
Gerçekten yandal mı yapacaksınız ? Ne derdiniz var ? 3-4 sene düşük ücrete kölelik hoca kaprisi sonrada 2-3 sene siyasetçinin uygun gördüğü yerde ailenden uzak mecburi hizmet. Eee sonra yandal uzmanı mı oldun ? Bu kadar enerjin ve zamanın varsa; 3-4 ay dil kursuna git sonrada Dubai katar Avrupa Amerika Kanada nere istersen. Tercih yapmadan bir daha düşün kardeşim.
17
Cevapla
Non Pediatrist
ÖNEMLİ ÖNEMLİ ÖNEMLİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE ASİSTANIM. HASTANEMİZDE PEDİATRİ ASİSTAN SAYISI YETERSİZ OLDUĞU İÇİN BİZLERİ GÖREVLENDİRME İLE ÇOCUK ACİL BİRİMİNE VERİYORLAR. ÇOCUK BÖLÜMÜ ROTASYONU BİLE OLMAYAN BÖLÜMLERİN BİZ ASİSTANLARI HEM DE ÇOK HAYATİ ÖNEM ARZ EDEN ÇOCUK ACİLDE GÖREVLENDİRİLECEĞİMİZ İÇİN ÇOK TEDİRGİNİZ , KORKUYORUZ , ÇOCUK ACİL YÖNETİMİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİMİZ YOK
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir