Medimagazin logo

Yüz nakli ve mescid eylemi!

Yüz nakli ve mescid eylemi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bütün insanlara  din, dil, ırk ayırımı yapmaksızın yaklaşmayı öğreten akademisyenlerin tarafsızlıklarını koruyamayarak  insanların inanç ve ibadet  özgürlüğünü kısıtlamaya çalışmalarını toplumu ayrıştırmaya, germeye hizmet edeceği aşikardır.

 

Başarılarıyla övündüğümüz yapılan doku ve organ nakilleriyle dünyada ses getiren Akdeniz üniversitesindeki azınlık bir grubun yaptığı bu eylemle gündeme getirmek isteyenler kurumlarına ve çalışanlarına zarar vermişlerdir.

 

Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesinde morfoloji binasına mescit yapılmasına karşı çıkan öğretim elemanları derneğinin tutumunu kınıyoruz.

Elazığ-Bingöl-Tunceli
Tabip Odası Başkanlığı
 

yüz
nakli
ve
mescid
eylemi!
Yorum (13)
murat22
peki saygideger elazig bingol ve tuncelideki saglik kuruluslarinda sinagog, cemevi ,chapel bulunmakta mi? inanc ve ibadet ozgurlugu savascilari sayin soz konusu illerin tabip odasi baskanligi yetkilileri.bu aciklamanin da kimi nereye germeye hizmet edecegi asikardir sanirim..bolgede kan govdeyi goturuyor hala neyin neresindesiniz..mentalite ayni mazlum edebiyati.
0
Cevapla
mahmut ademoğlu
1-İhtiyaç olduğunu beyan eden varsa cemevi,sinagog, şapel de isteyebilir.Kimsenin birşey dediği yok.Buyursun istesin. 2-Bölgede kanın gövdeyi götürmesi müslümanların suçu değil ateşperestlerin ve ateistlerin hıyanetidir.Bazı hainler kan döküyor diye müslümanlar ibadetinden vazgeçecek değildir.
0
Cevapla
Ahmet
murat22 dr rumuzlu arkadaş sinagog kilise vb ne olduğundan haberin yok galiba.Bu dine mensup insanların ibadet günlerini ve zamanlarını bi araştır istersen.Biz müslümanlar günde 5 vakit ibadetle yükümlüyüz.Bundan dolayı müslümanlar gün içerisinde ibadetlerini yapacak temiz yerlere ihtiyaç duymaktalar.Biz buralara mescit adını vermekteyiz.İnsanların ibadetlerini özgür bir şekilde yapmaktan kimseye zarar gelmemiştir ve gelmeyecektir de.Şayet başka dinlerin mensupları kendi inançlarına göre ibadethane isterlerse onları da destekleriz tabi ki..Yıllarca inançlı insanlara yapılan zulumler ve baskılar inşallah son bulacaktır ve örümcek beyinli, ortaçağ avrupasının karanlık zihniyetini taklit eden günümüz yobazlarının sesi talihsiz ve cılız bir ses olarak tarihin tozlu raflarına kalkacaktır
0
Cevapla
çiğdem nur
murat 22,ye saydığınız hangi ibadet mekanlarında günde 5 vakit ibadet ediliyor?
0
Cevapla
Şifai demirel
Elazığ tabip odasını kutluyorum. Böyle cesur sivil toplum örgütlerine ihtiyaç var. Murat 22 nin eğer sinagoga, shapel e ihtiyacı varsa kurumuna müracaat etsin açılsın tabi bunlara hoşgörü varken yüzde 99 u müslüman olan halkımızın ihtiyacı da gözardı edilemez. Bölgede kan gövdeyi götürüyor demekle olmuyor sanki kanı müslümanlar döküyor. Murat 22 çok dertleniyorsan git o bölgede çalış o zaman.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir