Medimagazin logo

Uzman doktor evinde ölü bulundu

Bursa'da görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Vural Akkoç, bu sabah evinde ölü bulundu.
Kaynak: BUGÜN
Uzman doktor evinde ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bursa’da özel bir hastanede görevli Ortopedi Uzmanı Dr. Vural Akkoç, evinde ölü bulundu. Kitap okuduğu masanın üzerine yığılmış vaziyette bulunan, yetişkin iki çocuk babası Dr. Akkoç’un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Dr. Akkoç, dün öğleden sonra çalıştığı hastaneden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Hastanedeki hekim arkadaşları bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak üzerindeki evine gitti. Zaman zaman eve temizliğe gelen kadından evin anahtarını alan arkadaşları, içeriye girdiklerinde Dr. Akkoç’un cansız bedeniyle karşılaştı. Kitap okurken masa üzerine yığılan Akkoç’un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

        Dr. Akkoç'un biri doktor iki çocuğu bulunduğu, eşi Ayla Akkoç’un ise İspanya’da olduğu için evde tek başına kaldığı öğrenildi. Dr. Vural Akkoç’un Akkoç’un ölüm haberini alan babası Osman (87) ile annesi Nuriye Akkoç (85) eve geldi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde incelemelerde bulundu. Akkoç’un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

uzman
doktor
evinde
ölü
bulundu
Yorum (5)
Frankie Bellevan
allah rahmet eylesin. ne diyelim;geride kalanların başı sağolsun.sevenlerine ve yakınlarına da allah sabır versin.nur içinde yatsın. sıramız gelince biz de gideceğiz. makama,koltuğa sımsıkı yapışanlar,sadece para,pul için yaşayanlar da biraz düşünsünler.bu dünya hiç kimseye kalmaz.
0
Cevapla
Yakup
Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde yatsın. Mesleğini yaparken burada huzur vermediler, inşallah orada huzur bulur. Yalana talana, sığlığa, basitliğe daha fazla dayanamıştır..
0
Cevapla
baran ince
hayat böyle işte bir anda noktalanıveriyorr.başımız sağolsun.
0
Cevapla
habin karanço
Allah Rahmet eylesin.Kalp krizinde bakanlık uygulamaları etkili mi değil mi diye sorumlular hakkında dava açılsın.
0
Cevapla
hakkı
Mekanı cennet olsun.Geride kalan aile'i efradına sabırlar diliyorum.ALLAH(c.c) rahmet etsin..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir