Medimagazin logo

Trabzon'da Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmete açıldı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde inşası tamamlanan Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Kaynak: DHA
Trabzon'da Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmete açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İlçenin Yaylacık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, içerisinde Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü, Akçaabat Sağlıklı Hayat Merkezi, Akçaabat 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve Yaylacık Aile Sağlık Merkezinin bulunduğu binanın açılışı için tören düzenlendi. 

Açılış törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, sağlık çalışanları ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılış öncesi konuşan Vali Aziz Yıldırım, sağlığın önemine değinerek, her şeyin başının sağlık olduğunu söyledi. Vali Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde sağlıktaki dönüşümü her an her gün müşade ediyoruz. Sağlık bakanlığımız çok büyük bütçeler kullanıyor, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti eriştirebilelim diye” dedi.

Binaya dair bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Hakan Usta da "700 günde yapımı tamamlanması planlanan bina, 650 günde yapımı tamamlandı; emeği geçenlere teşekkür ederim. 110 personel çalışacak. Ciddi bir şekilde personel yoğunluğu Akçaabat'ın hizmetinde olacak. Daha da konforlu alanlarda vatandaşlara hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise binanın ilçe ve vatandaşlar için önemli olduğunu söyledi.

Yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle İlçe Sağlık Müdürlüğü binası, hizmete açıldı.

trabzon
akcaabat ilce saglik mudurlugu
acilis
Yorum (1)
doktor healer
bu zamanda işlevsiz kurumlar yazık kurum sayısını arttırmayın e-imza var artık ilçe hastanesi başhekimi ve ilçe sağlık müdürü bu koltuklar acilen tek koltukta birleşmeli hastanenin 2 odası bu ilçe sağlık için gayet yeterli 1 dr 3 ebe 1 tıbbi sekreter bu personel de başhekime bağlı olmalı
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir