Medimagazin logo

Şarkışla'da 'uzman doktor' protestosu

Bir hastanın, uzman doktor olmadığı iddiasıyla eylem yaptığı Şarkışla Devlet Hastanesi'nin diyaliz bölümünde, aynı zamanda başhekim olan dahiliye uzmanı, 3 hemşire ve 1 teknisyenin görev yaptığı öğrenildi.
 Şarkışla'da 'uzman doktor' protestosu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SİVAS-Hastanenin diyaliz ünitesinde, aynı zamanda hastanenin başhekimi olan dahiliye uzmanı Dr. Mahir Cengiz'in yanı sıra, 3 hemşire ve 1 teknisyenin, 6+1 makineyle 14 hastaya hizmet verdiği belirtildi.

Mustafa Çetin adlı vatandaş, Hükümet Konağı önünde, Şarkışla Devlet Hastanesi'nin diyaliz bölümünde uzman doktor bulunmadığını öne sürerek eylem yapmıştı.

şarkışla'da
'uzman
doktor'
protestosu
Yorum (3)
dr
şarkışla'ya düşürmesin oy allah sevdiği kulunu oy
0
Cevapla
Dr. Bboop
O doktor Şırnak'ta kardeşim. :)
0
Cevapla
dr.e
Mecburi hizmette yapılacak bir düzenleme tüm sorunları çözer.Şırnak aylarca kadın doğumcusuz kaldı o dönemde onlarca kadın doğumcu torpille batı illerine mecburi hizmete gitti.Torpilin kaldırılması şartıyla sorunun çözümü basit mecburi hizmeti 6.bölge ile sınırlayacaksın böylece torpilli birileri 1.bölgede mecburi hizmetini yaparken gariban 6.bölgeye mahkum kalmayacak.Böylece mecburi hizmet süreside 500 günden 250 güne düşer,kimsede hekimsiz kalmaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir