Medimagazin logo

Sağlık Bakanı Koca'dan Çalışma Bakanı Bilgin'e ziyaret! 'Ortak gündem' görüşüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i makamında ziyaret etti. Sosyal medya hesabından görüşme ile ilgili açıklama yapan Koca, önemli konuları ele aldıklarını belirtti
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık Bakanı Koca'dan Çalışma Bakanı Bilgin'e ziyaret! 'Ortak gündem' görüşüldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan ile görüşmelerinde ortak gündemlerini ele aldıklarını belirten Koca, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin’i makamında ziyaret ederek yaptığımız toplantıda ortak gündemimizde yer alan önemli konuları ele aldık. Gösterdiği yakın ilgi için kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


 

bakan koca
vedat bilgin
gorusme
ziyaret
Yorum (11)
Osman Emral
sayın bakanım,herhalde başbaşa verip biz hekimlere atacağınız kazığı enine boyuna konuşmuşsunuzdur. bu arada mayıs ayını khk ile bir yıl uzatmanızı tavsiye ederim, haddim olmayarak. ama şunu unutmayın;hekimlerin ahından kurtulamayacaksınız. ve ben bir hekim olarak ruz-i mahşerde yakanıza yapışacağım
25
Cevapla
MİSAFİR
doktorlara sürekli yalan söyleyenlere söyleyecek hiç bir şeyimiz yok... sonuç ortada ve elde var sıfıra sıfır..
14
Cevapla
uzman hekim
dün dündür bugün bugündür, eski gündem bitti ,hallettiniz eski sözlerinizi çok saolun. . yeni gündem derken ?! suriye ve benzeri yerlerden gelecek olan hekimleri en kısa yoldan sağlık bakanlığı bünyesine nasıl alırız diye , konuşmuşlardır herhal, necip millete ,ülkeye hayırlı olsun yeni gündeminiz.
9
Cevapla
ÖLÜDR
dunyaliklari bol ahiretlikleri ........
10
Cevapla
Dr
sayın bakanım aralık mart ve mayıs geçti gitti sırada ağustos mu var
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir