Medimagazin logo

Profesöre rambo bıçağı ile saldırdı!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden'in dün bir öğrencisi tarafından odasında bıçaklandığı iddia edildi
Kaynak: CİHAN
Profesöre rambo bıçağı ile saldırdı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Üniversite yetkililerinden alınan bilgiye göre Prof. Dr. Maden'in fakültesindeki odasına gelen öğrencisi Mehmet Fatih U. (37), devamsızlıktan kaldığı için hocasından yardım istedi. Olumsuz yanıt alan Mehmet Fatih U.'nun, tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Prof. Dr. Maden'i bıçakladığı iddia edildi.

Prof. Dr. Maden'in, Alaaddin Keykubat Yerleşkesi'nde bulunan fakültedeki odasına gelen öğrencisi Mehmet Fatih U. (37), hocası Maden'e devamsızlıktan kaldığı için tepki göstermesi üzerine tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mehmet Fatih U.'nun Prof. Dr. Maden'i bıçakladığı ileri sürüldü. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Maden, olay sonrası SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, olayın 'ders geçme' nedeniyle yaşandığını, Maden'i yaralayan öğrencinin dün akşam saatlerinde yakalandığını belirtti. Rektör Gökbel, Prof. Dr. Maden'i ziyaret ettiğini ve doktorlarından aldığı bilgiye göre sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade etti.

profesöre
rambo
bıçağı
ile
saldırdı!
Yorum (2)
bedrettin alyamaç
öğrenciye bak hizaya gel,,,ne günlere kaldık yarabbim sen bize akıl ver
0
Cevapla
FA
geçmiş olsun hocam, bunlar iyice azıttı, yaşın gelmiş neredeyse 40'a okumayacaksan defol git, okuyacaksan adam gibi devam et okuluna, hocanın ne günahı var, nasıl bir anlayış tarzınız var,hangi psikolojik davranışınız size akıllıca geliyor, fakültelere öğrenci alımlarında eski günlerdeki gibi mülakat da önemli, askeri okula nasıl seçerken elekten geçiriyorlar, ya ölüm olsaydı, ne olacaktı, yazıklar olsun. 6 ay yatar, afla döner, sonra da adı çıktı ya külhanbeyine, atını dolaştıra dolaştıra okulu da biter.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir