Medimagazin logo

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden profesörden acı kare!

Olay yerinde Prof. Dr. Erdamar'a ait gözlük bulundu. Çalıştığı hastaneden gelen bir kişi olay yerinden Prof. Dr. Erdamar'a ait gözlüğü aldı.
Motosiklet kazasında hayatını kaybeden profesörden acı kare!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

İSTANBUL'da motosiklet kazasında ölen Prof. Dr. Burak Erdamar'ın yaptığı kaza sonrası çekilen görüntüler ortaya çıktı. Bu arada olay yerindeki yeşillik alanda Erdamar'ın kırılan gözlüğünün durması dikkat çekti.

Piyalepaşa Bulvarı Mecidiyeköy yönünde geçtiğimiz gün meydana gelen kazada, Prof. Dr. Burak Erdamar(52), kullandığı motosikletle arıza nedeniyle yolun kenarında park halinde duran bir otomobile çarptı. Kaza Ermadar hayatını kalbetti. Kazanın ardından Prof. Dr. Erdamar'ın ambulansa taşınma anlarına ilişkin görüntüyer ortaya çıktı.

Öte yandan bugün olay yerinde Prof. Dr. Erdamar'a ait gözlük bulundu. Çalıştığı hastaneden gelen bir kişi olay yerinden Prof. Dr. Erdamar'a ait gözlüğü aldı.


Prof. Dr. Burak Erdamar motosiklet kazasında hayatını kaybetti


 

burak erdamar
Yorum (1)
Emin Ertuğrul Tepebaşılı
Sayın DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZIN ve değerli Profesor Dr.Burak Erdamar'ın bir trafik kazası sonrası ölümü insan hayatının modern çağda ne kadar anlık olduğunu göstermektedir.Allah Rahmet Eylesin ..Ruhu ŞAD OLSUN.Kimbilir belki de yoğun bir mesai sonrası evine yani yuvasına gitmekteydi. İnsanlarımızın özellikle büyük kalabalıklar halinde yaşadığı kosmopolit şehirlerden biri olan İstanbul da çok sayıda trafik kazası olmakta ve birçok insanımız bu nevi kazalar sonucu ya sakat kalmakta ya da ölmektedirler... Ailesine Başssağlığı dilerim...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir