Medimagazin logo

Milletvekilinden darp edilen hamile doktorun eşine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, muayene yaptığı sırada bir hasta yakınının saldırısına uğrayan 7 aylık hamile doktorun eşine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Milletvekilinden darp edilen hamile doktorun eşine geçmiş olsun ziyareti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı sırada saldırıya uğrayan 7 aylık hamile nöroloji uzmanı Nevroz Ünlü'nün eşi Can Ünlü'yü başhekimlik binasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ünlü'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Çelebi, olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, bu tür nadir olayların Ağrı'da yaşanmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Çelebi, Ağrılıların dışarıdan gelen insanlara her zaman sıcak kanlı ve misafirperver olduğunu belirtti.

Her toplumda olduğu gibi burada da kendini bilmez kişilerin olduğunu ifade eden Çelebi, "İnsan hayatına hizmet eden sağlık çalışanlarına şiddeti insanlık dışı buluyorum. Bu tür olaylara, şiddete asla müsamaha göstermeyeceğiz. Bu tür hassasiyet içeren durumların yakın takipçisi olacağız. Bir daha oluşmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

milletvekilinden
darp
edilen
hamile
doktorun
eşine
geçmiş
olsun
ziyareti
Yorum (3)
mehmet demir
Nadir olaylar mı? Her gün her hastanede yaşanan nadir olaylar...
0
Cevapla
kral
Ağrı benim çok iyi bildiğim bir yer.bir bayan hiç tanımadığı bir yere hemde hamile haliyle HEKİMLİK YAPMAYA, ZORLA gönderiliyor. ve bir kişi gelip bir annenin en değerli varlığına yavrusuna kast ediyor. mecburi hizmet yasası 1980 ihtilalinde çıktı.ihtilal kanunlarının herşeyini tartışan Türkiye bu mecburi hizmeti niye tartışmaya açmıyor.insanları köle olarak kullanıp onları bu durumlara düşürmeye kimin hakkı var.sayın sağlık bakanlığı yetkilileri bu mecburi hizmet birgün mutlaka kalkacak.ama bu yasayı çıkaranlar ve uygulayanlar ise tarih mahkemesinde İNSAN HAKLARI suçlusu olarak yargılanacak.bundan emin olun...
0
Cevapla
SB
Bende ümit kırıntıları belirmeye başladı.Lütfen saldırganın hak ettiği cezayı almasını sağlayın. kendi canımızın tehlikede olduğunu biliyoruz ama artık çocuklarımızında canına kıymalarını mı bekleyeceğiz. Mesleğimiz her ne kadar manevi değeri yüksek bir meslek olsada çocuklarımızdan değerli değildir. hiç kimse çocuğuna zarar geleceğini düşünürse mesleğine devam etmez.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir