Medimagazin logo

Hastanede ilk kez uygulanan yöntemle tedavi oldu

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın, ilk kez uygulanan bir yöntemle tedavi edildiği bildirildi.
 Hastanede ilk kez uygulanan yöntemle tedavi oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ÇORUM-Hastaneden yapılan açıklamada, yaklaşık 20 yıldır idrarını kaçırdığı şikayetiyle hastaneye başvuran 67 yaşındaki kişiye, "botoks" tipi tedavi uygulandığı belirtildi.

Daha önce iki kez ameliyat olan ve ilaç tedavisi gören hastanın tam olarak iyileşmediğinin ifade edildiği açıklamada, "Hastaya hiçbir kesi yapılmadan botoks tipi tedavi önerilmiş ve hastanın da rızası alınarak girişim planlanmıştır. Hastanemizde ilk defa uygulanan periüretral enjeksiyon yöntemi uygulanarak, hastaya hiçbir kesi yapılmamıştır. Hastamız, operasyondan bir gün sonra kontrole gelmek üzere taburcu edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, tedavi sonucu sağlığına kavuşan hastanın ilgili doktor ve hastane yönetimine teşekkür ettiği kaydedildi.

hastanede
ilk
kez
uygulanan
yöntemle
tedavi
oldu
Yorum (2)
dr.t
hasta yarın mahkemeye verir de beni denek olarak kullandılar derse ben görürüm hallerini. deli olmak lazım ilk kez uygulana bir teknik falan gibi şeyler için. o devir bitmiştir.
0
Cevapla
üç harfli
periüretral botox sfinkteri paralize edip sürekli sızıntı yapar sanırdım; demek ki yapmıyormuş. Literatürde varsa yeni bir yöntemi kullanmak gurur verici, cesaret kırmayın lütfen.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir