Medimagazin logo

Hastane yakınındaki düğüne inceleme

Edirne Keşan'da devlet hastanesi yanındaki lisenin bahçesinde düğün yapılmasına ilişkin hastaların şikayeti üzerine Keşan Kaymakamlığı inceleme başlattı.
Kaynak: AA
Hastane yakınındaki düğüne inceleme
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından otopark olarak kiraya verilen, okul bahçesinde yapılan düğüne ilişkin ''hastaların şikayeti'' üzerine inceleme başlattıklarını belirtti.

Zaman zaman okul bahçelerinde düğünlerin yapıldığını ifade eden Narinoğlu, şöyle devam etti:

''Keşan Sağlık Meslek Lisesi ile Keşan Devlet Hastanesi yan yana olan iki kurum. Okulun otoparkı da hastaneye çok yakın. Burada yapıldığı söylenen düğünle ilgili yapılan şikayeti soruşturuyoruz. Burada kasıt var mı ona bakacağız. Ama hastaneye çok yakın bir yerde düğüm yapılmaması gerek. Şu anda konu ile ilgili bilgi ve belgeleri inceleyeceğiz. Ama hastaneye çok yakın bir yerde okula ait bir yerde düğün izni verilmemesi lazım.''
 

hastane
yakınındaki
düğüne
inceleme
Yorum (3)
halim harap
Maşallah, hasta ve hasta yakınları şikayette sınır tanımıyorlar.
0
Cevapla
gizli
Hali harap meslektaşlarımız gürültüden şikayet eden hastalara bile karşı. Maalesef böyle düşünenlerin sayısı da az değil. Gariban hastalar da bu kişilerden iyilik bekliyorlar, göremeyince dövüyorlar. Hastanın gürültüden rahatsız olmasını bile kaldıramıyorsan, neden doktor oldun? Bıraksdaydın da insansever biri okusaydı senin yerine!
0
Cevapla
tolgahan topcu
Biz basin ozgurlugunu savunan bi milletiz ama izinli biryerde olan haberi kendi lehinize cevirerek yazmanizda dugun sahipleri olarak buyuk rahatsizlik duyduk asilsiz haber yapan gazeteci kisi veya kisileri kiniyoruz
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir