Medimagazin logo

Hasta taşıyan ambulans otomobille çarpıştı

BAŞKENT’te 16 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobil ile kalp krizi geçiren kişiyi hastaneye götüren ambulans çarpıştı.
Kaynak: HÜRRİYET
Hasta taşıyan ambulans otomobille çarpıştı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Kazada, 2 sağlık görevlisi yaralandı. Olay, önceki gün sabaha karşı Yenimahalle Anadolu Bulvarı İvedik Organize Sanayi Bölgesi girişinde meydana geldi. Yakacık köyünden kalp krizi geçiren bir hastayı alan ambulans, Anadolu Bulvarı, İvedik Organize Sanayi Bölgesi girişindeki ışıklı kavşakta 06 KPG 91 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, ambulansta bulunan iki sağlık çalışanı yaralandı. Ambulanstaki sağlık ekiplerinin talebi üzerine olay yerine iki ambulans sevk edildi. Kalp krizi geçiren hasta ve yaralılar gelen ambulansla Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ehliyetsiz olduğu belirlendi
 
Kaza yerinden kaçan ancak daha sonra geri gelen otomobil sürücüsü M.S.’nin 16 yaşında ve ehliyetsiz olduğu belirlendi. Baba Süleyman Sadeoğlu, “Ben aracı satmıştım, sabah teslim edecektim. Çocuk da, ‘Babam arabayı teslim edecek, şöyle bir çıkayım’ demiş. Gece yollar sakin olur düşüncesiyle aracı almış. Yoksa gündüz kesinlikle kullanmıyor” dedi. Yaralanan sağlık çalışanları ve kalp krizi geçiren hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yol, kaza yapan otomobil ve ambulansın kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

hasta
taşıyan
ambulans
otomobille
çarpıştı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir