Medimagazin logo

GS'li futbolcu kök hücre ile iyileşti

Beklenenden hızlı iyileşen Elmander Cluj maçı kadrosuna alınacak.
Kaynak: HÜRRİYET
GS'li futbolcu kök hücre ile iyileşti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Galatasaray’ın adalesi yırtılan yıldızı, sağlık kurulunun uyguladığı özel tedavi yöntemi sayesinde sakatlığını 2 haftada atlattı.

CLUJ maçında adalesi yırtılan Johan Elmander sahalara dönüyor. İsveçli futbolcu, G.Saray Sağlık Kurulu’nun uyguladığı ‘kök hücre’ yöntemi sayesinde 4 ila 8 hafta olarak öngörülen sakatlığını hızla atlattı ve 2 haftada oynayabilecek duruma geldi. Küçük bir mucizeye imza atan sağlık ekibi, Fatih Terim’le görüşerek “Elmander’i isterseniz Cluj maçına da yetiştirebiliriz” müjdesini verdi. Terim de başarılı oyuncusunu Romanya’ya götürme kararı aldı.


Türkiye’de çok yeni olan bu tedavi yönetiminde oyuncunun kanı alınarak, laboratuvar ortamında özel makine ile kök hücre üretiliyor. Daha sonra tekrar kendisine enjekte edilerek, sakatlık olan bölgenin çok daha hızlı iyileşmesi sağlanıyor.

gs'li
futbolcu
kök
hücre
ile
iyileşti
Yorum (2)
murat çelikten
allah aşkına yalan yanlış şeyleri yayınlayıp durmayın. hastanın kendi kanını ağrıyan yerlerine verme işi ne zamandır özel bir yöntem oldu? biz devlet hastanelerinde tenisçi dirseğine, golfçü dirseğine, topuk dikenine, tendinitlere zaten uyguluyoruz bu yöntemi. 1 puan bile vermiyor ayrıca bakanlık bu işe. kök hücre tedavisiymiş bırakın allahaşkına ya.
1
Cevapla
Gamze Bahar
murat beye; haberi doğru okuyunuz lütfen,adele yırtılması diyor.Tenisçi-golfçü dirseğiyle tendinitle nasıl bir tutabiliyorsunuz bunu?Burada rejenerasyonu işaret etmeye çalışmış haber,aynı yanık iyileşmesi,musküler distrofinin gerilemesi gibi kullanılan yöntem olarak,biz doktorlar olarak kendimizi-perspektifimizi geliştirmek için sadece branşımızla ilgili değil tüm tıp dalları (örn:rejeneratif tıp gibi) ile ilgili gelişmeleri takip etmeliyiz kanımca..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir