Medimagazin logo

Dr. Ali Edizer'e, soruşturma açıldı, tabiplik görevinden el çektirildi

Sosyal medyadaki tepki çeken paylaşımları nedeniyle Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulunca hakkında inceleme başlatılan ve sözleşmesi feshedilen Dr. Ali Edizer, tabiplik görevinden de açığa alındı.
Dr. Ali Edizer'e, soruşturma açıldı, tabiplik görevinden el çektirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre Ali Edizer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de açığa alındı.

Sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı sözleşmesi feshedilen ve görevinden alınan Ali Edizer'in kadrosu, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle, Güdül Devlet Hastanesine gönderildi.

Edizer'in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi.

Edizer hakkındaki idari soruşturma devam ediyor.

ali edizer
sağlık bakanı
Yorum (9)
ozan
Adam zaten son 15 yıldır hiç hasta bakmamış ki? Gulhane EAH'den atılmadan önce sitede CVsi vardı. Çalıştığı yerlere baktığımda en son 2005te sağlık ocağında hasta muayene ettiğini anladım. 2005ten itibaren menzil sayesinde hep yönetici olarak çalışmış. Sağlık ocağı tabipliginden sonra böylesi dikey ivmelenme menzilden başka neyle açıklanabilir? Diplomasini da inceleyip sahte ise Dr unvanını da almak gerekir.
45
Cevapla
uz
bu kadar da olmaz
24
Cevapla
MURAT UYAN
BİZİM NE ZAMAN AKLIMIZ BAŞIMIZA GELECEK ZAMANINDA TÜRKAN SAYLANLAR,NECİP HABLEMİTOĞULALRI,KAMER GENÇLER VE DAHA BİRSÜRÜ AYDI N BAS BAS BAĞIRDI "FETOYA DİKKAT EDİN,HERYERE ADAM YERLEŞTİRİYOR" DİYE.KİMSE DİNLEMEDİ,DİNLEMEK İSTEMEDİ,SALDIRDI.ACI SONUCUNU DAHA BİRKAÇ SENE ÖNCE YAŞADIK. ŞİMDİ AYNI FİLM YENİDEN OYNUYOR VE SONU BELLİ.
3
Cevapla
Tarık
Devletten atarsın tamam da ne hakla birinin mesleğini gasbedebilirisin?
5
Cevapla
Dr Mustafa
Bir hekim siyasetin içine girmemeli girdimi etik ahlaki degerlere göre hareket etmeli.Laiklik ile savaşıyoruz diyecegine biz hirsizlikla usulsuzlukle hukuksuzlukla cehaletle adam kayirma ile savasalim derse islama daha çok hizmet eder.Böyle şarlatanlar menfeati için şeyhlerine şirin gozukmek için etik degerleri bir kenara birakir ve insanlari din dil irk cinsiyete göre ayirt ederler.Isabetli bir karar olmuştur.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir