Medimagazin logo

Bir Kutlama ve Teşekkür Borcu...

Bir Kutlama ve Teşekkür Borcu...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çoğu zaman görmediğimiz, tanışmadığımız, ama hastalarımızın tedavisinde her zaman bizimle işbirliği yapan; reçetelerimizin hastalarımıza doğru, eksiksiz ulaşmasını sağlayan; hastalarımızın tedaviyi doğru uygulaması için bize destek veren; bazen bizlere hatalarımızı düzeltme fırsatı sunan; hastalarımıza danışmanlık yapan; moral verip teselli eden; hasta eğitimine ciddi katkı sunan değerli eczacılarımızın Eczacılık Gününü kutluyorum.
 
İyi ki varsınız...
 
Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ
KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi

bir
kutlama
ve
teşekkür
borcu...
Yorum (3)
mehmet candan
eczacılar hekimlerle ilgili hiçbir konuda bugune kadar iyi yorumlarda bulunmadılar aksine hep az kazandıklarını söylediler ama nedense yeni başlamış bir eczacı dahi altına lüx bir araba alıp bindiğini çok şahit olduk o yüzden onların günü bizleri hiç mi hiç ilgilendirmiyor istisnalar için söylemiyorum
0
Cevapla
dr.osman
sayın eczacım.eleştiriye hakaretle karşılık vermek yakışmıyor.10 bin tl alan aile hekimi olmadığı gibi, pratisyen de olsa doktorlar ezik değildir.daha genç ve yolun başındasın.
0
Cevapla
sena
sayın hocamıza bu güzel sözleri için çok teşekkür etmek isterim. eczacı ali arkadaşım bu tarz doktor mehmet bey gibi provakatif yorum yapan hekim arkadaşların dolduruşlarına gelip saygınlığınızı bozmayın. böylesine güzel bi yazının altına bile bu çirkin yorumu yapan zihniyetle tartışmak bizlere yakışmaz. mehmet bey yanıldığınız önemli bir konu var ben medimaagazin haberlerini ve altındaki yorumları yakından takip eden biri olarak sürekli bazı hekimlerin eczacılarla ilgili haberler altında tıpkı sizin gibi yorumlar yazan hekimlere karşı kendilerini savunma yazıları yazıyorlar. doktorlarla ilgili bi haberin altına bir eczacnın durup dururken yorum yapıp sataştığını henüz görmedim bu sitede. sayın editöre sözüm ali beyin yorumunu kaldırıyorsanız mehmet beyinkini de kaldırmalısınız.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir