Medimagazin logo

BDP o vekili Disiplin Kurulu'na sevketti

BDP MYK toplantısında, Van milletvekili Özdal Üçer ile PM üyesi Fatoş Yener'in Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleri kararlaştırıldı.
BDP o vekili Disiplin Kurulu'na sevketti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BDP'den yapılan yazılı açıklamada, MYK toplantısının dün gerçekleştirildiği ve toplantının siyasal durum, örgütlenme ve planlama gündemleriyle yapıldığı belirtildi.

Toplantının planlama gündeminde, Bulanık, Malazgirt, Doğu Beyazıt, Ağrı, Patnos, Iğdır, Kars, Suruç, Cizre, Ömerli'de genel başkan ve genel başkan yardımcılarının katılımıyla mitingler ve ziyaretler yapılmasının kararlaştırıldığı bildirilerek, parti içi Alevi konferansı düzenlenmesine karar verildiği kaydedildi.

İş Güvenliği Haftası nedeniyle İstanbul'da milletvekillerinin katılımıyla bir eylem gerçekleştirileceğine işaret edilen açıklamada, "Toplantıda ayrıca, Van Araştırma Hastanesi'nde yaşanan olay nedeniyle Van Milletvekili Özdal Üçer'in, parti ilkelerine aykırı davranışı nedeniyle PM üyesi Fatoş Yener'in Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleri kararlaştırıldı" ifadeleri yer aldı.

bdp
o
vekili
disiplin
kurulu'na
sevketti
Yorum (3)
Dr.Cevdett
Helal olsun BDP milletvekiline.Bu sayede Başbakanımız bile bize sahip çıktı.Bir süreliğinede olsa ''Doktor efendi!bizi aşağıya muayenehanesine çağırdı'' ya da ''Doktormuş!! aşağılamasından kurtulmuş olduk.Halbuki birileri bir zamanlar imam hatiplileri ''ölü yıkaycısı'' diye aşağılarken bizler onları başımızın üzerinde tutmuştuk. Eğer biz hekim camiasına faydalı olacaksa ve Başbakanımız bize yürekten sahip çıkacaksa bütün BDP milletvekillerinin beni dövmesine razıyım.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
dağdaki pkk lılar bile sağlık personeline,hastanelere saldırmıyor;bdp haddini bilmez özdal üçer'i partiden ihraç etmelidir.bakalım;ve ne kadar ilkeli olup olmadıklarını görelim.
0
Cevapla
E Efe
Böyle birinin milletvekili olması doğru değil
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir