Medimagazin logo

Başhekim veda etti

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Devlet Hastanesi’ne Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden başhekim olarak atanan Genel Cerrah Tuğrul Çakır, görevinden ayrıldı.
Başhekim veda etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANTALYA-2012 yılı Kasım ayı başlarında ilçedeki görevine başlayan Tuğrul Çakır, yaklaşık 4 aylık görev süresinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atandı. Çakır, hastane bahçesinde düzenlenen veda töreninde yaptığı konuşmada, “4 ay gibi bir süre Gazipaşa’da görev yaptım. Bu süre zarfında hep birlikte hastanemizi daha iyi hale getirmek için bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizlerden desteğini esirgemediğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Görev süremizde istemeden birilerini kırıp üzdüysek özür dilerim. Gazipaşa’da bulunmaktan ve sizlerle çalışmaktan gurur duydum. Benim size bir hakkım geçtiyse helal olsun. Siz de bana olan hakkınızı helal ediniz” diye konuştu. Çakır’ın konuşması hastane çalışanlarını duygulandırırken, Hastane Müdürü Fikret Seven ise gözyaşlarına hakim olamadı. Başhekim Çakır’ın hastaneden ayrılacağını duyan hastalar da Çınar’la vedalaşmaya geldi.

başhekim
veda
etti
Yorum (6)
md
Tugrul hocama akademik hayatta basarilar...
0
Cevapla
Ali
Herhalde gercek doktor bu olsa gerek ; 4 ayda kendini sevdirmiş, doğudan başhekim olarak batıya atanmış, 4 ayda da merkez hastaneye gecmis, bide herkezi ağlatmış, daha ne olsun gercek doktor iste, medimagazine haberi güzel yakalamış,,,,
0
Cevapla
YAVUZ
hekımlığı,bılgısi,becerısı,çalışkanlığıyla ve en önemlısı ınsanlığıyla örnek bır ınsan , Allah yolunu açık etsın ...
1
Cevapla
Gamze Bahar
4 ayda Urfa'dan Antalya merkeze, çok başarılıymış hakkaten, önümüzdeki aylarda bakan olarak da görür müyüz kendilerini acaba?
0
Cevapla
dr
her başhekim görevden ayrıldığında mı yayın yapıyorsunuz yoksa başka şeyler mi düşünelim. bu arkadaştan önce yüzlerce başhekim bir gecede görvlerinden alındı hangisini yazdınız merak ediyorum . bu tutumunuzun sebebini açıklarsanız memnun oluruz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir