Medimagazin logo

Bakan Akdağ: 25 şehit haberi derin acılar bıraktı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Afyonkarahisar’daki cephane patlaması sonucu 25 askerin şehit olmasının derin acılar bıraktığını ve tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu söyledi.
 Bakan Akdağ: 25 şehit haberi derin acılar bıraktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakan Recep Akdağ, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “5 Eylül 2012 tarihinde akşam 21.15 sularında, Afyonkarahisar ilimizde bir askeri birliğin mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu 25 askerimizin şehit olması ve 4 askerimizin yaralanması yüreklerimizde derin acılar bırakmış ve tüm Türkiye’yi yasa boğmuştur. Bu üzücü olayda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı aileleri ve Milletimize başsağlığı; yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.”

Bakan Akdağ, ayrıca sağlık çalışanlarının gayretlerine dikkat çekerek, “Patlamanın haber alınmasından sonra hızlı bir şekilde olay yerine varan ve yaralıları kısa sürede hastanelerimize ulaştırarak gerekli müdahaleleri yapan 112 Acil Sağlık çalışanlarımıza, komşu illerden gelen UMKE ekiplerimize ve yardıma koşan tüm görevlilere gösterdikleri gayretten dolayı Milletim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

bakan
akdağ:
25
şehit
haberi
derin
acılar
bıraktı
Yorum (1)
Frankie Bellevan
allah hepsine de rahmet eylesin.mekanları cennet olsun. her zamanki gibi bu kardeşlerimizin ölümünün hiçbirşey ifade etmediği ülkemizin başı sağolsun.terör örgütüne mensup olup askerliğini yapma bahanesi ile ordumuzun içine sızanların sabotajı olduğunu düşünüyorum. aklıma ilk seçenek olarak bu ihtimal geliyor. neden acaba? bizim millet yat,kat,otomobil,venedikte tatil,nasıl daha sıradışı evlilik teklif ederim derdindeyken adamlar boş durmuyor,sürekli vuruyor. uyumaya,gezmeye,tozmaya,lezzet duraklarında yeni tadlar keşfetmeye devam.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir