Medimagazin logo

Ablasına veda mesajı ile konum atan doktor, ölü bulundu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ablasına veda mesajı yazarak konum atan pratisyen hekim ağaca asılı halde bulundu. Doktorun psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenildi
Kaynak: İHA - Rıdvan Bostancı - Yasin Erdem
Ablasına veda mesajı ile konum atan doktor, ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Cemal Caymaz Mahallesi Yıldız Sokak’ta meydana geldi. Özel bir hastanede doktorluk yapan Hüseyin Sezgin (46), akşam saatlerinde evinden çıkıp ablasına veda mesajı ile konum attı. 

Sezgin’in kendisine zarar vereceğini düşünen ablası durumu polis ekiplerine bildirdi. Konuma giden polis ekipleri evli ve iki çocuk sahibi Sezgin’i ağaca asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde doktorun hayatını kaybettiğini belirledi. 

Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen doktorun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Sezgin için görev yaptığı hastanede tören düzenledi. Hastane yönetiminin yanı sıra, doktor ve hastane çalışanlarının katıldığı törende Sezgin’in eşi ve yakınları ayakta durmakta güçlük çekti. Meslektaşların ve çalışanların gözyaşı döktüğü törende, alınan helallik ve yapılan duaların ardından Sezgin’in naaşı Safranbolu merkez camisine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Sezgin aile mezarlığında toprağa verildi.

karabuk
huseyin sezgin
intihar
pratisyen hekim
Yorum (3)
dr
allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. çok üzücü bir durum. çok yıprandı doktorlar çooook.
35
Cevapla
Harun aslan
i̇yi günler hüseyin abi çok iyi bir doktor ve hekimdi psikolojik sorunları ve rahatsızlığı yoktu.lütfen yazıyı düzeltin. teşek
14
Cevapla
Abdullah durgun
calisma sartlari kotu
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir