Medimagazin logo

“Bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırlıyoruz”

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, 11 Mayıs tarihinde açılacak olan Emine ve Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi ile birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi. Prof. Dr. Kısa, öğrencilere bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırladıklarını ifade etti.
“Bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırlıyoruz”
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol



Rektör Adnan Kısa, üniversite ile ilgili gelişmeleri paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının zor şartlarda çalıştığına dikkat çeken Adnan Kısa, şunları kaydetti: “Toplumun günümüzde her zamankinden daha çok hoşgörüye, sağduyuya, akılcı düşünmeye ve eğitilmeye ihtiyacı var. Tarafsızlık ilkesini benimseyebilme, içinde bulunduğu topluma yön verebilme ve onu geliştirme adına Türk basını bu vasıfların her birine fazlasıyla sahip bir değerdir.”

4 bin 709 öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Rektör Kısa, henüz yeni bir üniversite olmalarına rağmen emin adımlarla bilimsel referans merkezi olmak yolunda ilerlediklerini ifade etti. Kısa, “Tıp Fakültemiz çok yakında açılacaktır. Zirve Üniversitesi olarak Tıp Fakültemiz adına birçok yeniliğe imza atıyoruz. Öğrencilerimize bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi gelişebilecekleri simülasyon laboratuvarlarını ve uluslararası kurumlarla yeni işbirliklerini sağlayacağız.” diye konuştu.
 

“bilindik
tıp
eğitiminin
dışında
bir
müfredat
hazırlıyoruz”
Yorum (5)
medet umar
zirve üniversitesi hangi kentte?
0
Cevapla
Dr.sd
Bilindik seyleri yaptınız da sıra bilinmediklere geldi.her şey çok kolay oluyor.vur patlasın cal oynasin
0
Cevapla
murat dt
ben diş hekimliğiyle ne alakası var bı haberin çözmüş değilim hayırlısı
0
Cevapla
ali dogan
gelen giden tıp fakultesı acıyor.. köklu tıp fakultelerin sertıfikaları bır bır alınırken nasıl oluyorda devlet alt yapısı olmayan tıp fakultelerı acmaya ızın verıyor.. yıllık mezun olan doktor sayısı 10.000 ne ulasmısken halen tıp fakultelerın acılması ciddi emek isteyen hekımlerın yakında issız kalacağı anlamına gelir...
0
Cevapla
kasif
çok değişik müfredata örnek 1-Bitkilerle tedavi 2-Muska nasıl yapılır nasıl yazılır, hangi hastalıkta hangi muska yazılır? 3-Üfürükçülük nedir? hangi hastalıkta nasıl üfürülür? 4-Cinler, periler ile onlardan korunma ve faydalanma metotları... şaka bir yana gerçek ve güzel bir uygulama olmasını temenni ederim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir