Amerikan Hastesi'nden yapılan açıklamada, Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği açıklandı.
Başhekim hem Beykoz Devlet Hastanesinde hem de Amerikan Hastanesinde 4 saat müdahale edildiğini ama hastanın kurtarılmadadığı söyledi
Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu, Mustafa Koç'un sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Koç'un sabah spor esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başladığını belirten Erdoğdu, şöyle devam etti:
"Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi aciline saat 08.10'da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi. Acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10'da hastanemiz acilinden ambulansla alınarak, helikopterle Amerikan Hastanesi'ne nakli sağlanmıştır."
Amerikan Hastesi'nden yapılan açıklamada, Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği açıklandı.