Medimagazin logo

Acemi kasaplardan 'doktor' isyanı

İstanbul'da, kurban keserken yaralanan acemi kasaplar, hastanelere akın etti. Acil servislerde kuyruk oluşturan acemi kasaplar, doktor eksikliğine isyan etti.
Acemi kasaplardan 'doktor' isyanı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Sabahın erken saatlerinden itibaren Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Polikliniği'ne gelen acemi kasaplar, tedavi olmak için sıra bekledi. Hastanede tek doktor olduğunu söyleyen yaralı kasaplar duruma tepki gösterdi.

Kanamalı hastaların sırada beklediğini belirten vatandaşlar, "Neredeyse 2 milyon kişinin yaşadığı Bağcılar'ın en büyük hastanesinde şu anda tek doktor görev yapıyor. Kanamalı hastalar sırada bekliyor. 2 saat sıra bekleyenler var." diyerek tepkilerini dile getirdi.

acemi
kasaplardan
'doktor'
isyanı
Yorum (11)
Frankie Bellevan
Adamların tepki göstermediği bir şey var mı?Yürekleri varsa sağlık bakanına tepki göstersinler.İşini bilmeyen kasap........
0
Cevapla
ahmet aksel
inşallah bir gün onu da bulamazsınız. rabbimden tek duam bu. çünkü sizler doktoru haketmiyorsunuz. bir gün bunu gördüğümde o kadar mutlu olacağım ki.
0
Cevapla
Dr. M.K.
Duyan da, dağ başındasınız filan zanneder! 2 milyon kişinin yaşadığı yerde ya da yakınında bir sürü üniversite hastanesi, özel hastane var;onlara git!2 saat bekleme! Millet senin keyfin için ekstra nöbet mi tutacak!? Kendi işini beceremeyenlerin başkalarına ne yapacaklarını öğretmeye kalkması garip!
0
Cevapla
dr
ACEMİ KASAPLARRRRRRRRRRR SÜRÜNÜNNNNNNN..
0
Cevapla
Dr. Jane Doe
Bağcılar'da yaşama o zaman. Memleketine git. ''Normal, kimseden dilenmeden yardım kabul etmeden, okuyarak, çalışarak emek vererek'' para kazanan insanlar sürünmez. Git kendi köyüne, şehrine, rahat rahat muayene ol, tedavi ol. Zaten hastanelerde insanlar bayram yapamadan nöbet tutarak-af buyurun- itler gibi çalışıyor şu sırada. Ne yapalım, az zekalı adamlar boğa boğazlayacak diye 25 yıl eğitim almış insanlarımızı hiç soluksuz mu çalıştıralım? Sen kasaba 20 tl vermeyeceksin diye biz size kurban mı olalım!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir