Medimagazin logo

27 yaşındaki genç doktor geçirdiği operasyon sonrası yaşamını yitirdi

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında görevli Dr. Melike Sargın İlhan geçirdiği operasyon sonrası hayatını kaybetti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
27 yaşındaki genç doktor geçirdiği operasyon sonrası yaşamını yitirdi
Dr. Melike Sargın İlhan
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hekim Birliğinden yapılan açıklamada, "Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki meslektaşımız Dr. Melike Sargın İlhan'ın, geçirdiği operasyon sonrasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. 

Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu da yayımladığı baş sağlığı mesajında, "Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda asistan hekim olarak görev yapan Melike Sargın İlhan’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın ailesi ve yakınlarının derin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz." sözlerine yer verdi.

Toprağa verildi

Genç doktor, Kırıkkale, Aylacık Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

 


 

doktor
kirikkale universitesi tip fakultesi hastanesi
kirikkale
melike sargin ilhan
hekim
Yorum (5)
cagatay can
dr. hanimin olum nedeni bobrek tasi operasyonu sonrasi hastane enfeksiyonu nedeniyle sepsis mis. hersey bahane hayat cok kisa, obur tarafa da biraz yatirim yapalim arkadaslar.
41
Cevapla
Ömer Faruk Atay
çok çok elem verici bir kayıp.tanrı rahmet eylesin.ailesinin başı sağ olsun.
2
Cevapla
Dr. Emekli
allah rahmet eylesin. sağlıklı günlerin değerini bilelim. yarına yapacak iş bırakmayalım. olduğunca sevkli yaşayalım. geri bildirim almadığımız gerçeği ortadayken ,zaten cennete gideceğimiz garanti olmadığına göre öbür tarafada çok güvenmeyin derim anlayana!.
6
Cevapla
Yorumsuz
allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin.
6
Cevapla
Hamdi
@cagatay can insan birşeyi yatırım olsun diye yapıyorsa hayır gelmez o işten...yatırım için değil insan onuruna yakışır gibi yaşayalım..zina yalan hırsızlık vs vs den uzak duralım...
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir