Medimagazin logo

Doktorlar toplu halde istifa etti

Yunanistan'ın Patmos Adası'nda çalışan doktorların maaşları geç ödendiği gerekçesiyle toplu halde istifa ettiği bildirildi.
Doktorlar toplu halde istifa etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Atina Doktorlar Birliği'nden (ISA) yapılan açıklamada, doktorların istifasının ardından binlerce kişinin sağlık hizmetinden faydalanamadığı belirtildi.


ISA Başkanı Yorgos Patulis, "Sağlık Bakanlığı ve savcılığa konuyla ilgili bilgi verdik. İhmalkarlık yüzünden insan sağlığı tehlike altına girmeden bir an evvel soruna çözüm bulunması gerekiyor. Aksi halde, Kalimno Doktorlar Birliği ve Atina Doktorlar Birliği'nin ortak çalışmasıyla gönüllü doktorlar tarafından ada sakinlerine ihtiyaç duyulan sağlık hizmeti verilecek" dedi.


Öte yandan ISA, Patmos Belediyesi'nin ada halkından imza toplayarak doktorlardan insani yardım talep ettiğini duyurdu.

doktorlar
toplu
halde
istifa
etti
Yorum (10)
halil
Keşke ülkemizde de benzer durumu oluşturabilsek. Biraz olsun kıymetimiz bilinirdi.
0
Cevapla
uzm
her şeyinin eleştirdiğimiz yunanistan ın dr. ları bizden daha cesur ve hak aramayı biliyorlar. bizse sadece ağlaşıyoruz.
0
Cevapla
baran ince
helal olsun size biz olamayan bizlerede kapak olsun
0
Cevapla
alper gül
bizde olsa halk doktorları linç etmeye kalkar,imza toplayarak ne insani yardım talebi..
0
Cevapla
em
Çok değil onda birimiz bu cesareti gösterebilsek, Türkiyede herşey kısa sürede alt üst olur.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir