Medimagazin logo

Şişli'de hasta yakınından sağlık çalışanına yumruklu saldırı

İstanbul Şişli Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanı Oğuzhan A., hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı. Hasta ve yakını ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, sağlık çalışanı idari izne ayrıldı
Kaynak: DHA - Yalın Onat ERGÖR - Erdi DEMİR
Şişli'de hasta yakınından sağlık çalışanına yumruklu saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, geçtiğimiz hafta Şişli'de bulunan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde meydana geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği'ndeki hasta N.Y. ve hasta yakını F.Y ile sağlık personeli Oğuzhan A. (42) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle hasta yakını F.Y., sağlık çalışanı Oğuzhan A.'ya saldırarak defalarca yumruk attı. 

Araya giren sağlık çalışanları, kavgayı güçlükle ayırdı. Hastane, hasta yakını F.Y ve hasta N.Y'ye "beyaz kod" vererek şikayetçi oldu. Sağlık personeli Oğuzhan A.'nın beyaz kod vermesi üzerine F.Y. ve N.Y'nin polis tarafından ifadesi alındı.

Savcılık talimatıyla ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılan F.Y. ve N.Y. hakkında, sağlık çalışanını darbettikleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Saldırının ardından şikayetçi olan Oğuzhan A.'nın idari izne ayrıldığı öğrenildi. 

 

 

sisli
istanbul
saglik calisani
saldiri
hasta yakini
yumruklu saldiri
Yorum (1)
murat124
bunlarla olmayacak. hic ole grev filana da gerek yok antipatik oluyor..her karsilastiginiz hastaya hasta yakinina benzin kac para dun depoyu fulleyemedim ..simit yedin mi son gunlerde kaca ki cok canim cekti, ilac yazdiginda da ya su ilaclara simdi kac para keserler ki sana yazik deseniz yeter.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir