Medimagazin logo

Denizli'de sağlık çalışanına taciz: Bakanlık avukatı itiraz etti, zanlı tutuklandı

Denizli'nin Babadağ ilçesinde sağlık çalışanını taciz ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı
Kaynak: AA
Denizli'de sağlık çalışanına taciz: Bakanlık avukatı itiraz etti, zanlı tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yeniköy Mahallesi'nde gezici sağlık hizmetlerinde görevli ebe Y.Y.Ö, 18 Aralık'ta muhtarlık binasına sağlık taraması için gelen H.G'nin kendisini taciz ettiğini öne sürerek durumu jandarmaya bildirdi.

Ebenin şikayeti üzerine H.G, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karara Sağlık Bakanlığı avukatı ile Sarayköy Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.

Sarayköy Asliye Ceza Mahkemesi, H.G. hakkında yakalama kararı çıkardı.

Yeniden gözaltına alınan şüpheli, cezaevine gönderildi.

Bakan Koca açıklama yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Denizli'nin Babadağ ilçesinde bir sağlık taraması sırasında, görevli ebe arkadaşımızın kendisini taciz ettiğini bildirdiği şahıs gözaltına alınmış, ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Karara, Sağlık Bakanlığı avukatı ile Sarayköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edilmesi üzerine, yakalama kararı çıkarılmış ve şahıs gözaltına alınarak cezaevine gönderilmiştir. Sağlıkta şiddet suçu cezasız kalamaz." ifadesini kullandı.

denizli
babadag
saglik calisani
ebe
taciz
Yorum (5)
taciz
bunlara göz açtırmamak lazım.şikayet ve itiraz ettiği için ebeye ve sağlık bakanlığı avukatı ile sarayköy cumhuriyet başsavcılığına helal olsun.baskette olduğu gibi taktik adam adama markaj. her birey mücadelesini başlatacak ve mekanizmayı harekete geçirecek.vicdanı bütün bir vatan evladı çıkar...
17
Cevapla
ali özkurt
ne olmuş ki hele bir anlatsalar ; sadece 'taciz etti demek' ne demektir acaba
Cevapla
eşitadaletisteriz
bu salıverilme hakim ve sav cının malpraktisi değil mi, aynı şeyler onlara yapılsa veya onlara sen diye hitap edilse ki edilemez layüsellere kabul ederler mi...
15
Cevapla
Nasrettin hoca
ali özkurt, hocanın dediği gibi, hiç mi eve giren şahsın suçu yok ? etmişse etmiştir, nesini anlatacaksın bunun ?
Cevapla
MEHMET YOLDAŞ
sulh ceza haki̇mi̇ne i̇şi̇ni̇n nasil yapilmasi gerekti̇ği̇ konusunda eği̇ti̇m veri̇lmeli̇ veya hatirlama eği̇ti̇mleri̇ veri̇lmeli̇. insanlarin zaten adalete güveni̇ yokken, neden i̇şi̇ uzatip, başsavciliğin i̇ş yükünü artirip i̇şi̇ yokuşa sürüyor?(tabi̇ başka numara çevi̇rmi̇yorsa)
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir