Medimagazin logo

Antalya'da 2 sağlık çalışanı, hasta yakınlarınca darbedildi

Antalya'nın Kepez ilçesindeki semt polikliniğinde görevli iki personel, hasta yakınları tarafından darbedildikleri iddiasıyla polise başvurdu
Kaynak: AA
Antalya'da 2 sağlık çalışanı, hasta yakınlarınca darbedildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sema Yazar Semt Polikliniğinde görevli sağlık çalışanı Serkan M. ile güvenlik görevlisi İsmail Ş, 3 hasta yakını ile aralarında çıkan tartışmada darbedildiklerini, hakarete ve tehdide maruz kaldıkları, polikliniğin camının da bu kişilerce kırıldığını öne sürdü.

Poliklinik doktorunun, sağlık çalışanının şiddet görmesi nedeniyle "beyaz kod" verdiği olayla ilgili Serkan M. ile İsmail Ş. darp raporu alıp, hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Polise, tartışmada üzerlerine çakmak ve araç anahtarı da atıldığını iddia eden Serkan M. ayrıca yaşanan arbedede gözlüğünün kırıldığını, mesai arkadaşı İsmail Ş. ile giysilerinin yırtıldığını beyan etti.

Olaya karışan şüpheliler hakkında "kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit, hakaret" suçlamasıyla işlem başlatıldı.

antalya
kepez
saglik calisani
saglikta siddet
Yorum (3)
NE YAZALIM
bıktık usandık bu tiplerden. yeni bir sağlıkta şiddet yasası şart. sağlık magandasını vurma kırma dökme işlerini aklına bile getiremiyecek hale sokacak tarzda. yavrum cicim dönemi çoktan bitti.
6
Cevapla
dr.hastane
sağlıkta şiddeti ,bizzat teşvik edip körükleyen ,sağlık bakanlığı uygulamalarıdır.
2
Cevapla
S.Serdar
"üzerlerine çakmak ve araç anahtarı da atıldığını iddia eden serkan m. ayrıca yaşanan arbedede gözlüğünün kırıldığını, mesai arkadaşı i̇smail ş. ile giysilerinin yırtıldığını beyan etti" hepsi iddia; kesin birbirini dövmüş ve kıyafetlerini kendileri yırtmıştır, hatta göxlüğünü de kendi kırmıştır(!)
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir