Medimagazin logo

Üye sayısı gittikçe artan ambulans.org sektörü tamamen dijitale taşımayı hedefliyor!

Özel ambulans arama portalı ambulans.org yeni modülleri hayata geçirmeye devam ediyor. Getirdiği yenilikçi çözümlerle birçok kullanıcıya ulaşan ambulans.org, sektörü tamamen dijitale taşımayı amaçlıyor
Üye sayısı gittikçe artan ambulans.org sektörü tamamen dijitale taşımayı hedefliyor!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’de yaklaşık 1 yıl önce “Özel Ambulans Arama Portalı” olarak hayatımıza giren ambulans.org, özel ambulans ihtiyacı olan hasta ve hasta yakınlarına hizmeti verebilecek firmaları listeleyerek, onlara ulaşım kolaylığı sağlıyor. Hem web, hem de mobil uygulama üzerinden işlem yapılan platformda firmalar; bir kaç tıkla fiyatlarına, diğer kullanıcıların değerlendirmelerine ve kendilerine olan uzaklıklarına göre filtrelenerek listelenebiliyor. 

Özel ambulans arama portalı olarak hayatımıza giren ambulans.org sürekli geliştirilerek yeni modülleri kullanıma kazandırıyor. Ambulans modülünden çok kısa bir süre sonra “Evde Sağlık Hizmeti” ve “Cenaze Nakli” modülünü de devreye sokan platform böylelikle daha fazla kişiye daha fazla hizmeti zahmetsizce sunmaya başladı. Bu iki modül de ambulans modülü ile aynı mantıkla hizmet vererek kullanıcılara zamandan ve paradan tasarruf etmelerine imkan veriyor.

Yeni geliştirmeleri olan “Üye Olmadan Devam Et Modülü”nün de test çalışmalarının başladığını mutlulukla duyuran ekip, çok kısa süre sonra çok az bilgi ile daha da az sürede istenilen hizmeti kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor. 

Getirdiği yenilikçi çözümlerle birçok kullanıcıya ulaşan ambulans.org, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırarak sektörü tamamen dijitale taşımayı hedefliyor. Bu amaçlarını gerçekleştirmek için tam motivasyonla sürekli çalışan ambulans.org ekibi artık telefonla fiyat alma devrinin kapanmasına çok az kaldığına inanıyor. 

Geleceğe yönelik planlarda “Hava Ambulans” modülünün de olduğunu belirten ekip, yapay zekayı da platformlarına ekleyerek globale açılacaklarını da iletti.

 

ozel ambulans arama portali
ambulansorg
ambulans
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir