Medimagazin logo

Online alışverişleri ucuzlatan araç: İndirim kodları

Türkiye’de e-ticaret hacminin son yıllarda hızla büyümesinde artan internet kullanımı ve tüketicilerin geleneksel alışveriş alışkanlıklarının değişmesi önemli rol oynuyor
Online alışverişleri ucuzlatan araç: İndirim kodları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alışverişlerinde online mağazaları tercih eden tüketiciler oturdukları yerden ihtiyaç duyduğu her ürünü kolay ve hızlı ücretsiz teslimat seçenekleri ile satın alabiliyor.

İnternetten yaptığı alışverişlerde daha az ödemek isteyen tüketiciler fırsat buldukça online mağazaların indirimlerini ve kampanyalarını takip etmeye çalışıyor.

Türkiye’de binlerce online mağazanın en güncel indirim ve kampanyalarını düzenli olarak takip etmek her zaman mümkün olmadığından dolayı bu mağazalara ait indirim kodları ve kampanyaları kullanıcılara sunan platformlar önemli faydalar sağlıyor.

İndirim kodları, online alışverişlerinin anında ucuzlamasını sağlayan en bilinen araçlardan olduğu için son yıllarda Türkiye’deki tüketiciler tarafından da ilgi görüyor. Birçok tüketici alışveriş yapmadan önce ilgili mağazaya ait güncel bir indirim kuponu olup olmadığını internette araştırıyor.

İndirim kodu nedir?

Herhangi bir online alışveriş sitesinde sepetini doldurup satın alma sayfasına geçildiği zaman ekranın bir köşesinde beliren indirim kutusu alanına ücretsiz olarak edinilen kod yapıştırıldığında sepet tutarındaki rakam anında düşüyor. Harflerden veya rakamlardan oluşan indirim kodu, indirim kuponu olarak adlandırılan bu araçla promosyonlu fiyatlara ek olarak özel bir indirim sağlıyor. Hatta bazı mağazalarda herhangi bir alt sipariş limiti olmadan kargonun ücretsiz olmasına da yardımcı oluyor.

İndirim kodu nereden alınır?

İndirim kodları sunan birçok site bulunsa da bazıları çok daha fazla ve daima güncel indirim kuponları sunarak tüketicilerin online alışveriş öncesi en çok ziyaret ettiği platformlar olmayı başarıyor. Bunlardan biri olan CNNTÜRK, haber portalı olmasının yanı sıra Türkiye’deki binlerce online mağazaya ait 5000’den fazla en güncel indirim kodu https://indirimkuponu.cnnturk.com/ linkinde tüketicilerin kullanımına ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Türkiye’nin en büyük online mağazalarıyla işbirliği yaparak ekstradan indirimler kazanıp çok daha ucuza alışveriş yapmanı sağlayacak özel indirim kodları sunan CNNTÜRK, indirim kuponları yanı sıra  güncel hediye çekleri, ücretsiz kargo avantajlarını da düzenli olarak paylaşarak daha hesaplı alışverişler yapılmasına katkı sağlıyor.

İndirim kodu her zaman kullanılır mı?

Alışveriş için online mağazaları tercih eden tüketiciler her alışveriş öncesi alışveriş yapmayı düşündükleri alışveriş sitesine ait güncel bir indirim kodu olup olmadığını araştırıp alışveriş yaparsa her zaman daha az ödeyerek alışverişlerini tamamlama fırsatına sahip olabiliyor.

İndirim kodları indirim oranı doğrultusunda sepet tutarındaki rakamı anında düşürüyor. 500 TL’lik bir alışveriş yapacak tüketici %20 indirim kodu bulup kullanırsa ödeyeceği rakam 500 TL yerine 400 TL’ye düşüyor. Bu da aynı ürünler için daha az ödemesini sağlayacağı gibi aynı zamanda birkaç ürün daha almasına da yardımcı oluyor. İndirim kodu kullanımı Türkiye’de son yıllarda artış kaydetse de hala birçok tüketici bu sihirli aracın farkında değil ve alışverişlerinde indirim kodu kullanan tüketicilere oranla daha fazla ödüyor.

online alisveris
online magaza
indirim
indirim kodu kullanimi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir