Medimagazin logo

Dental implant tedavisi süreci nasıl işler?

İmplant tedavisi diş kaybı yaşayan kişilere uygulanan tedavi yöntemlerinden birisidir. Eksik dişlerin tedavi edilmesinde çene kemiğinin içine yerleştirilen titanyum implantlar, yerleştirme sonrasında üzerinde diş protezi uygulanarak doğal dişlerde olduğu gibi diş fonksiyonlarını yerine getirmeleri sağlanmaktadır.
Dental implant tedavisi süreci nasıl işler?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İmplant tedavisi herhangi bir hasara veya hastalığa bağlı olarak diş kaybı yaşayan kişilere uygulanan önemli bir tedavi yöntemidir. İstanbul’da implant tedavisi için en uygun kliniği arayanlara sağlık hizmetlerimizle destek sunuyoruz. Uygun fiyat avantajları ve en iyi tedavi uygulamaları ile kliniğimizin tüm ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden güvenli bir şekilde yararlanarak hayat boyu sorunsuz ve sağlıklı dişlerle kaliteli bir yaşam sürebilirsiniz. İmplant tedavileri son yıllarda giderek önem kazanmıştır. Sadece çiğneme ve konuşma gibi temel fonksiyonların geri kazandırılması için değil, aynı zamanda estetik bir gülüş tasarımı için de implant uygulaması ve zirkonyum kaplama tedavilerine başvurulması gerekebilir. Pendik implant tedavilerimiz ile hastalarımızın yeniden sağlıklı günlere kavuşmasını sağlıyoruz.

İmplant Tedavisi Nedir?

Diş implant tedavisi hastalarda travma veya darbeler sonrasında meydana gelen ya da çürüme veya diğer unsurlar nedeniyle yaşanan diş kaybının tedavi edilmesinde uygulanmaktadır. Eksik dişlerin tedavi edilmesinde çene kemiğinin içine yerleştirilen titanyum implantlar, yerleştirme sonrasında üzerinde diş protezi uygulanarak uzun yıllar hastaların eskisi gibi doğal dişlerinde odluğu gibi diş fonksiyonlarını yerine getirmeleri sağlanmaktadır. Her bir implantın yerleştirilmesi için farklı süreler görülse de genelde oldukça kısa bir sürede uzman bir diş hekimi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında implantlar yerleştirilmektedir. Yerleştirme işlemi sonrasında protez aşaması için sürecin de yakından takip edilmesi gerekmektedir.

İmplant Tedavisi Nasıl Yapılır?

Bütün dişleri implant yaptırmak ve tek diş implantı arasında farklar olacaktır. Öte yandan tercih edilen implant türüne göre de söz konusu aşamalar değişiklik gösterebilir. İlk olarak hastaların muayene ve tedaviye uygun süreçleri tamamlanır. Bu aşamadan sonra diş hekimi tarafından tercih edilecek tedavi metoduna göre farklı süreçler uygulanacaktır. Uygun hastalar için başlatılan tedavilerde frez adı verilen aletler ile ilk olarak implant yuvası açılmaktadır. Sonrasında bu yuvaların içine implant yerleştirilerek iyileşme kapağı takılır. Dikişli cerrahi yönteminde ise diş eti açılarak implant yerleştirilir ve dikiş atılarak iyileşme süreci beklenir. Pendik implant tedavilerinde ihtiyaç duyduğunuz tüm sağlık hizmetlerimizden yararlanarak diş kayıplarınızın profesyonel çözümler ile ortadan kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

İmplant Tedavisi Yaptırmak Neden Önemlidir?

Vidasız implant gibi teni nesil yöntemler yeni yeni popülerlik kazansa da geleneksel implant tedavileri hastalar için son derece önemlidir. Diş kökü yerine kaliteli malzemelerden üretilen implantlar ile hastalar yenden sağlıklı dişlere kavuşma imkanı elde edebilirler. Ağız ve diş sağlığı açısından en önemli tedavilerden biri olan implant tedavileri, hastaların özellikle çiğneme ve konuşma fonksiyonlarını yeniden kazanmalarını sağlamaktadır. Günümüzde diş hekimliği alanında gelişen teknolojiler ve tedavi metotları sayesinde daha kısa sürede ağrısız ve kolay şekilde uygulanabilen implant tedavilerinde hastaların uzun vadede en iyi sağlık hizmetinden yararlanması sağlanmaktadır.

İmplant Tedavisi Kampanyası

Diş implant fiyatları genelde yurt dışı ağırlıklı olarak ülkemize geldiği için fiyatları da döviz kuruna göre zaman zaman yükselmektedir. Bu tür elzem tedavilerde artan fiyatlar ise birçok kişinin tedaviden kaçınmalarına neden olmaktadır. Bu sorunun yaşanmaması için implant tedavilerimizden yararlanmak isteyen hastalarımız için en uygun fiyat avantajları ile sunduğumuz implant kampanyası ile en iyi çözüm önerilerini sunmaya devam ediyoruz. Sadece implant tedavilerinde değil, diğer tüm ağız ve diş sağlığı tedavilerinde benzer fiyat avantajları ve ayrıcalıklar da sunulmaktadır. Tüm hastalarımızın en iyi klinik koşullarında ağız ve diş sağlığına ilişkin talep edecekleri tedaviler için uzman desteğimiz devam ediyor.

İmplant Fiyatları

İmplant fiyatları birçok farklı unsura göre değişmektedir. Kemik içi, sert doku greftleme, tüm ağız implant fiyatları gibi tedavi kapsamında göre uygun bir fiyat politikası uygulanmaktadır. Tercih edilecek implant türüne ve markasına göre hastaların hem uzun vadede en yüksek verimi alabileceği hem de en uygun fiyat avantajlarına sahip olan ürünleri tercih ediyoruz. Zigoma implant, veneer krom ve daha birçok farklı türde implant için uygun fiyatlardan yararlanarak tedavinin de bütçenize uygun olmasını sağlayabilirsiniz. Günümüzde hem kaybedilen dişlerin kazanılması hem de daha estetik bir gülüş elde edilmesi için önemli bir tedavi olan implant tedavisi, İstanbul Pendik implant merkezimizde en uygun fiyat avantajları ile sunulmaktadır

dental implant tedavisi süreci
i̇mplant tedavisi
i̇mplant fiyatları
implant kampanyası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir