Medimagazin logo

MSD Medikal Direktörlüğü’nde iki yeni atama

MSD Türkiye ve Ukrayna'dan sorumlu Bölge Medikal Direktörü olarak görev yapan Ayten Aziz Alan, 1 Mayıs 2022 tarihinde MSD Avusturya Medikal Direktörü olarak atanmıştı. MSD Grup Medikal Müdürü Yasemin Esen ise 1 Haziran 2022’den itibaren geçerli olmak üzere MSD Türkiye ve Ukrayna’dan sorumlu Bölge Medikal Direktörü olarak atandı
MSD Medikal Direktörlüğü’nde iki yeni atama
Yasemin Esen - Ayten Aziz Alan
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dünyanın en zorlu hastalıkları ile mücadelede, hayatları kurtarma ve iyileştirme misyonuyla çalışmalarını 130 yılı aşkın süredir devam ettiren MSD, Medikal Departmanları ile ilgili yeni atamalar gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, medikal alanında 14 yılı aşkın deneyimi, çeşitli tedavi alanları, proje yönetimi ve gözlemsel klinik çalışma yönetimi konularında güçlü bilgi birikimine sahip olan Ayten Aziz Alan, MSD Avusturya Medikal Direktörü olarak 1 Mayıs 2022’de görevine başladı.

 2016’dan bu yana MSD Türkiye’de Medikal Departmanına bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ve medikal alanda 12 yılı aşkın geniş tedavi alanı deneyimine sahip olan Yasemin Esen ise aldığı terfi ile 1 Haziran 2022’den itibaren geçerli olmak üzere Türkiye ve Ukrayna’dan sorumlu Bölge Medikal Direktörü olarak atandı.

msd turkiye
atama
ayten aziz alan
yasemin esen
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir