Medimagazin logo

Lilly Türkiye’den uluslararası görevlere dört atama

Son üç ay içinde Lilly Türkiye’de görev yapan dört kişi daha uluslararası görevlere atandı.
Lilly Türkiye’den uluslararası görevlere dört atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL-Dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinden Lilly’de çalışanların, uluslararası  görevlerde çalışarak liderlik etmelerine büyük önem veriliyor. Bu alanda son dönemde en dikkat çekici ülkelerin  başında ise Lilly Türkiye geliyor. Lilly Türkiye’den son üç ayda dört kıdemli müdür, uluslararası görevlere atandı.

 

Lilly’de Onkoloji ve Merkezi Sinir Sisitemi Pazarlama Müdürü olarak çalışan Dr. Erdal Bozdoğan Mayıs 2012’den itibaren Gelişmekte Olan Pazarlar İş Biriminde Onkolojiden Sorumlu Pazarlama ve Ticari Lideri görevine atandı. Lilly’nin genel merkezinin bulunduğu  ABD’nin Indianapolis kentinde görev yapacak olan Bozdoğan,Lilly’e 2005 yılında katıldı. Rusya ve Suudi Arabistan'da kısa süreli görevlerde çalışan Bozdoğan, Altı Sigma ekibinde de yer aldı.

 

Lilly’e 2000 yılında medikal danışman olarak katılan Dr. Sirel Gürbüz, Mayıs 2012’den itibaren Türkiye’nin de içinde bulunduğu Gelişmekte Olan Pazarlar (EMBU) İç Hastalıkları Tedavi Alanı Bölgesel Medikal Lideri görevine atandı. Daha önce Lilly AMERASIA Bölgesinde Endokrinoloji ve Üroloji Medikal Danışmanı olarak görev yapan Gürbüz, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesinde Altı Sigma Kara Kuşak olarak da çalıştı. 

 

Lilly Türkiye Merkezi Sinir Sistemi grubunda Kıdemli Medikal Danışman olarak görev yapan  Nöroloji Uzmani Dr. Levent Alev, Lilly Japonya Medikal Bilimler Bölümünde Merkezi Sinir Sisteminden Sorumlu Kıdemli Medikal Danışman olarak çalışmaya başladı. Lilly Türkiye’ye 2003 yılında katılan Alev, ilaç sektöründe 15 yıllık deneyime sahip.

 

Lilly’e 2001 yılında katılan ve 2008 yılından bu yana Kurumsal İlişkiler Departmanında Geri Ödeme ve Erişim Müdürü olarak çalışmakta olan Çağrı Ertürk mayıs ayından itibaren Global Yeni Ürün Planlama Ekibine Global Geri Ödeme ve Erişim Danışmanı olarak katıldı. Ertürk yeni görevinde diyabet, kronik böbrek ve kardiyovasküler hastalıklarının etkili tedavisi için geliştirilmekte olan yeni ilaçlardan sorumlu olacak.

lilly
türkiye’den
uluslararası
görevlere
dört
atama
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir