Medimagazin logo

Abdi İbrahim’in dönem toplantısı sürüyor

Türkiye’nin en geniş satış ve pazarlama kadrosuna sahip ilaç şirketi Abdi İbrahim, geleneksel dönem toplantılarına 8 Ağustos 2010 tarihinde İstanbul’da başladı.
Abdi İbrahim’in dönem toplantısı sürüyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2000 kişilik saha kadrosunun biraraya geldiği ve 3 hafta sürecek olan bu toplantılarda ekibin paylaşımları artırılarak, sektör analizleri değerlendiriliyor; yılın geri kalan kısmı için de satış ve pazarlama planlamaları yapılıyor.

 

Dönem toplantılarının açılış töreninde konuşan Abdi İbrahim CEO’su Erman Atasoy, Abdi İbrahim’in yılın ilk 6 ayındaki istikrarlı büyümesine dikkat çekerek, “Amacımız her sene Türk ilaç pazarından daha fazla büyüyebilmek. Bu amaç doğrultusunda, 2010 yılı ilk yarısında % 7.4 oranındaki pazar payıyla yine Türk ilaç pazarından daha fazla büyüyerek sektördeki farkımızı bir kez daha ortaya koyduk” dedi.

 

Atasoy, Türk ilaç sektörünün içerisinde bulunduğu zorlu duruma rağmen, yeni istihdam alanları yarattığını belirterek, “Sektörün içinde bulunduğu duruma rağmen, yatırımlarımızda hız kesmedik. 14 Ekim’de açacağımız yeni Lojistik Merkezimiz için toplam 35 milyon dolarlık yatırım yaptık. Yine önümüzdeki dönemlerde, çeşitli konularda yatırımlarımız devam ediyor olacak.”

 

Abdi İbrahim’in ilaç sektöründe global bir oyuncu olma yolunda ilerlediğine dikkat çeken Erman Atasoy, Abdi İbrahim’in önümüzdeki dönemlerde Orion Pharma ile yapacağı işbirliği ile Rusya’da da varlığını göstereceğine dikkat çekti.

abdi ibrahim
erman atasoy
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir