Medimagazin logo

Yoğun bakım uzmanları Antalya'da bir araya geliyor

Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneğince düzenlenen Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneği 19. Ulusal Kongresi ve 11. Avrasya Yoğun Bakım Toplantısı 9-12 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Yoğun bakım uzmanları Antalya'da bir araya geliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen 19. Ulusal Kongresi ve 11. Avrasya Yoğun Bakım Toplantısı, 9-12 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da bulunan Cornelia Diamond Resort Hotel'de gerçekleştirilecek.

COVID-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi olarak düzenlenen kongre, bu yıl yüz yüze gerçekleştirilecek. 

Ulusal ve uluslararası alanda yoğun bakım profesyonellerinin bir araya geleceği, bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı kongreye Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Ankara Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Kliniği Öğretim Görevlisi ve TÜYUD Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sema Turan başkanlık edecek.

‘‘Yoğun Bakımda Çok Ses, Tek Nefes’’ sloganıyla düzenlenen kongrede yoğun bakımın güncel konuları teorik ve pratik uygulamalar ile ele alınacak.

Yoğun bakım uzmanlarını bir araya getiren kongrenin, yoğun bakım alanında son gelişmelerin konuşulup tartışılacağı, yeni araştırma fikirlerinin sunulacağı, ulusal ve uluslararası yoğun bakım camiası üyelerinin bir araya geleceği, bilimsel açıdan zengin bir kongre olması hedefleniyor.

16. Dünya Yoğun Bakım Kongresi TDCY ev sahipliğinde yapılacak

Diğer taraftan Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneği, Ağustos ayında 16. Dünya Yoğun Bakım Kongresi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Dünyanın yoğun bakım alanında uzman isimlerinin 23-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında TDCY ev sahipliğinde İstanbul'da bir araya geleceği öğrenildi.


 

yogun bakim uzmanlari
turk yogun bakim uzmanlari dernegi
kongre
antalya
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir