Medimagazin logo

Yan dal uzmanı hekimler için sözleşmeli pozisyonlar açılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimler için 4924 sayılı Kanuna tabi, sözleşmeli pozisyonlar açılacağını bildirdi.
Yan dal uzmanı hekimler için sözleşmeli pozisyonlar açılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yan dal uzmanlarının ek ödeme tavanında artış sağlayan yasal düzenlemenin önceki gün Meclis'te kabul edildiğini anımsatarak, "Yeni bir gelişmeyi daha duyurmak istiyorum: Ankara ve İstanbul hariç tüm illerimizde yan dal uzmanı hekimlerimiz için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılacak. Hayırlı olsun." ifadesini kullandı.
 

yan dal uzmani
hekim
4924 sayili kanun
doktor
sozlesmeli pozisyon
Yorum (17)
nevzat kulukçu
dün gece yine aynı rüyayı gördüm. rüyamda yandalcıydım. bir tahtta oturuyordum. 2 tane kız arkadan palmiye yaprağı sallıyor 2 uşak meyve ve kuzu budu ikram ediyordu. sonra gemiye binip iskenderiye limanına gittim. kleopatra karşıladı mısır'ın altın anahtarını verdi. hayırdır inşallah diye uyandım.
5
Cevapla
Deli Dumrul
@nevzat kulukçu hocam yanlış görmüşsünüz, platinyum dur o: uranyum da olabilir, plütonyum da olabilirrrr, yani ?!?!?!?!
1
Cevapla
kosekli@gmail.com
yıllar öncesinden yapılması gerekiyordu, yerinde bir uygulama, üni kadrolarını da kapsamalı.. sayın bakan ve ekibi soruna doğru teşhis koydu.
6
Cevapla
kosekli@gmail.com
başka kliniklerden daha yüksek bireysel performans yapmasına rağmen tek yandalcı olması nedeniyle "dahiliye ortalama klinik puanı" uygulamasına takılarak gelir kaybı yaşanmasına da engel olmalı sayın bakan. tek yandalcı ile eğitim kliniği olunamıyor malum..
2
Cevapla
Hayatı dhy ile geçen yandalcı
güzel haber ancak neden istanbula yok? ankaraya yok? yani izmir antalya bursa konya kayseri adana mersin yandalda sözleşmeli olabilecek ama yaşamın daha pahalı olduğu istanbul ve ankaraya 4924 verilmeyecek.. mantıklı olan dhy si biten her yandalcı 81 ilde 4924 olabilmeli tabi kadro sayısı yeterliyse
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir