Medimagazin logo

Üroloji doktoru, araç parkı tartışmasında meslektaşını göğsünden bıçakladı

Aksaray’da park yeri tartışmasında üroloji doktoru Nazım A. D. (34), çocuk doktoru Mustafa D.'yi çakıyla göğsünden yaralandı
Kaynak: DHA
Üroloji doktoru, araç parkı tartışmasında meslektaşını göğsünden bıçakladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, saat 20.00 sıralarında Şeyh Hamit Mahallesindeki bir rezidansın otoparkında meydana geldi. Özel bir hastanede çalışan çocuk doktoru Mustafa D.(33) evinin önündeki otoparkta meslektaşı üroloji doktoru Nazım. A.D. (34) ile araç parkı yüzünden tartıştı.

Tartışma kavgaya dönüşünce Nazım A.D., yanında bulunan çakıyla Mustafa D.'yi göğsünden yaraladı. 

Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan D.'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 Araç parkı tartışmasında meslektaşını bıçaklayan doktor serbest


 

aksaray
doktor
park yeri tartismasi
Yorum (11)
Almanya Yolcusu
maşallah, pek elit bir ortam.
6
Cevapla
ak
biz bu hale nasıl geldik. gerçekten üzüntü verici
4
Cevapla
dr
toplumdan çekilen bir örneklem. bu şekilde davranan toplumda ne oranda insan varsa, doktorlar arasındada aynı orandadır. bu değişmez her grup için uygulanabilir. tahsilin aldığı şey ayrı baki kalan şey ayrı atasözünde olduğu gibi.
4
Cevapla
nevzat kulukçu
yer rezidans otoparkı, başrollerde uzman doktorlar, suç aleti çakı bıçağı. ne diyelim sağlıkta şiddete hayır. bıçaklanan gri kod verseymiş keşke.
12
Cevapla
HALİT YAŞAR
kötülüğün bulaşıcı olduğunun çok somut bir kanıtı....yine her zamanki gibi diyeyim allah akıl fikir versin...sanırım olmayacak duaya amin diyeceğiz yine
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir