Medimagazin logo

Türkiye’nin en büyük bağımsız ameliyathane binası açılıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan, Türkiye’nin en büyük bağımsız ameliyathane binasının törenle devri yapıldı.
Türkiye’nin en büyük bağımsız ameliyathane binası açılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR-İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Behzat ÖZKAN’ın, hastane idarecilerinin ve inşaatı tamamlayan firma yetkililerinin katıldığı devir teslim töreninde karşılıklı teşekkürler sunuldu.

Prof. Dr. Behzat Özkan törende yaptığı konuşmada “1982’de Atatürk Sağlık Sitesi İzmir Devlet Hastanesi olarak 54 dönüm arazi üzerinde hizmete başlayan hastane, 2006 yılında AMATEM, 2007 yılında acil servis ve poliklinik binasının hizmete açılmasıyla yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana ulaştı. Hepimizin gurur duyduğu,Türkiye’nin ilk bağımsız ameliyathane binasının yapımı tamamlandı. Bu süreçte hastane yönetimi, daha önceki başhekimlerimiz ve mevcut idarecilerimiz yoğun mesai harcadı. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla ortaya koyduğumuz ortak çaba ile bugünleri görmek mümkün oldu.” dedi.

Konuşmaların ve tatlı ikramlarının ardından, hastane idarecileri günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. 

i̇zmir katip çelebi üniversitesi
atatürk eğitim ve araştırma hastanesi
Yorum (8)
ceycey
Sayın Başhekimim özveri ile gece gündüz çalışıyoruz tüm adli sorumlulukların altında eziliyoruz 1600 tl döner aldım (yıllık izin bile kullanmadım) uzman doktor olarak. yazıktır günahtır...Açılış yapıyorsunuz çalışacak yetişmiş personeliniz bile yok bu iş reklam ile olmuyor sayın başhekimim tabana inmeniz gerekiyor başkalarının sözleri ile değil kendi gözlerinizle öğrenin sorunları.ameliyathane dökülüyor ne malzeme var ne cihaz millet advance laparoskopi yaparken biz toplama tek bir cihazla kese bile yapamıyoruz.yazacak okadar çok şey varki neyse.Hayırlı olsun...
0
Cevapla
st
Geçen eğitim için gelen somalili bir doktora sordum "nasıl buldun hastanemizin ameliyathanesini" diye .Bana verdiği cevap "hiç yadırgamadım bizim ameliyathane gibi" yanıtını verdi.İşte geçekler....
0
Cevapla
sema işleker
Güzel yurdumun güzel insanına hizmette sınır yok. Emeği geçen her kişiye teşekkürler, bu projede idareciler kadar hemşirelerde çok çalıştı. Bu projede özellikle sterilizasyon ünitesi görülmeye değer.
0
Cevapla
Yavuz Toprak Çimen
İhtiyaçtı, yapılması çok iyi oldu. Yalnız keşke başhekimimiz kutlama yemeğini misafirlerinle birlikte yemekhanede gerçek emeği geçenlerle yeseydi, daha şık olurdu. Yorum yapan arkadaşların tespitlerine katılmakla birlikte sayın başhekimimizin çalışanlarla omuz omuza çalışmasını zorda olsa temenni ederim.
0
Cevapla
İrkan özcan
Bir zamanlar cok farkli bir durumda olan bir hastane iken su anda ileri derecede luks Ozel hastane kanforunda en iyi teknolojik donanima sahip Aletlerle donatilmis Acikcasi benim kanaatimce cok guzel olmus Buranin yapiminda emegi gecen herkesin eline saglik Bu sekilde giderse turkiyenin en gelismis, goz bebegi hastanesi olacaktir Tebrikler!!!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir