Medimagazin logo

THY'den uçuşta tıbbi müdahalede bulunan doktora teşekkür

Türk Hava Yolları, uçuşta rahatsızlanan yolcuya tıbbi müdahalede bulunan doktora teşekkür maili gönderdi. Mailde, "Sizin gibi kıymetli doktorlarımızın seyahati esnasında tamamen gönüllü olarak tıbbi yardıma ihtiyacı olan diğer bir yolcumuza yardım etmesinin önemi ve değeri paha biçilemez" ifadelerine yer verildi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
THY'den uçuşta tıbbi müdahalede bulunan doktora teşekkür
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Hava Yolları, uçuş sırasında rahatsızlanan hastaya tıbbi müdahalede bulunan doktora gönderdikleri maille teşekkür etti.

"Değeri paha biçilemez"

Mailde şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Serhat Vahip OKAR,

19 Ekim 2023 tarihli TK0007 İstanbul kalkışlı Dulles varışlı uçuşumuzda rahatsızlanan yolcumuza yaptığınız tıbbi müdahale ve uçuş ekibine verdiğiniz destekten dolayı size içtenlikle teşekkür ederiz. 

Sizin gibi kıymetli doktorlarımızın seyahati esnasında tamamen gönüllü olarak tıbbi yardıma ihtiyacı olan diğer bir yolcumuza yardım etmesinin önemi ve değeri paha biçilemez."

 

"Çok düşünceli bir e-mail"

Kendisine gönderilen maili sosyal medya hesabından paylaşan doktor, "Çok düşünceli bir e-mail. O gün son derece profesyonel ve koopere olan aşırı nazik kabin ekibine esas ben teşekkür ederim." dedi.

thy
turkish airlines
doktor
ucus
tibbi mudahale
Yorum (21)
Mütehassıs Hekim
tıbbi yardıma ihtiyaç olması durumunda ,tıp doktoru olan herkes acil tıbbi müdahalede bulunmaktadır. thy meslektaşımıza teşşekürlerine ilaveten uçuş bileti göndererek jest yapabilirdi.
25
Cevapla
nevzat kulukçu
ne yapmış yani; by pass mı yapmış?
6
Cevapla
uzm.dr
yolcuya birşey olsaydı, o zaman mahkeme makeme gezdirirlerdi o hekimi
31
Cevapla
nevzat kulukçu
@mütehassıs hekim illa bir şey isteyeceksiniz değil mi? nerede eski hekimler !
6
Cevapla
DRÜ
@nevzat kulukçu hasta bayanmiş , bayan pass yapmiş. !!!!
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir