Medimagazin logo

SGK Başkanı değişiyor mu?

Habertürk'ten Ali Tezel yazdı...
SGK Başkanı değişiyor mu?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) halen Fatih Acar başkan olarak görev yapmakta. Kulislerden aldığım bilgilere göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yorulan Acar yerine yardımcısı Yadigar Gökalp İlhan’ı getirecekmiş.

Hayırlı ve yerinde olur diyebilirim. Zira Fatih Acar yoruldu, hele son günlerde “88 yıldır maaş ödediklerimiz var” diyerek Kurtuluş Savaşı ve kurucu ilk TBMM üyelerine verilen aylıklardan bile şikâyet eder hale gelmişti. Sanki 88 yıl önce yani 1924 yılında SGK veya başka bir sosyal güvenlik kurumu varmış gibi davranmaya başladı. Üstelik adına vatani hizmet aylıkları denilen bu maaşları da Hazine ödüyor, SGK sadece ödemeye aracılık ediyor. SGK’nın cebinden para çıkmıyor.

sgk
başkanı
değişiyor
mu?
Yorum (6)
cerrah tolga
umarım dğişir.yapılan (sağlıkla ) ilgili kurum yanlışları hergün bu sitede okuyoruz
0
Cevapla
keyad
sanırım yapılan yorumlar biraz hazımsızlık kokuyor vesselam..
0
Cevapla
s.a
neden hazımsızlık koksun ki.Gayet başarılı yazı.Asıl sorgulanması gereken Sgk nın bütçeden aldığı para arttımı artmadı mı?Gelir-gider dengesi düzelme gösterdimi?Bunun yanında mesleğimizle ilgili olarak alınan her uygulama yararlımı .Avuç içi ne gibi fayda sağladı? E-reçete neyi düzeltti?Gss de hekimler söz sahibimi? bunların cevapları önemli
0
Cevapla
Dr.Cevdett
İsabet olur. Zira SGK sağlıkta tek söz sahibi gibi davranmaya başladı. Bazan Faruk Çelik acaba sağlık bakanımıydı diyede karıştırdığım oluyor. Galiba yaşlanıyorum.
0
Cevapla
DrDr
Ne farkeder.....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir