Medimagazin logo

Sağlık çalışanına hakarete hapis

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hemşireye hakaret ettiği öne sürülen kişi, 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Sağlık çalışanına hakarete hapis
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli hemşire Hasibe Kamış'a, yaklaşık 8 ay önce önce görevi başındayken ''Neden hastamı bekletiyorsun, ne maymun gibi bakıyorsun?'' dediği iddia edilen H.F. ile ''Abla seninle dışarı çıkınca görüşürüz, sen anladın onu'' diye tehditte bulunduğu ileri sürülen A.T. hakkında açılan kamu davası sonuçlandı.

Mahkeme, kadın sanık H.F'ye ise ''Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret etmek'' suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

Sanığın daha önce sabıkası olmaması nedeniyle hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, sanığın 5 yıl adli denetime tabi tutulmasını kararlaştırdı.

sağlık
çalışanına
hakarete
hapis
Yorum (2)
hasan kumur
Yani beraat etmiş,boşuna sevinmeyin. Şiddete devam.
0
Cevapla
hselim hatipoğlu
yaklaşık 1 yıl önce bana da hakaret eden kişiyi mahkemeye verdim. 11 ay 20 gün hapis cezası aldı tehir oldu.caydırıcı oluyor aynı sahış sonra acilde pek efendi davranıyormuş.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir