Medimagazin logo

Sağlık Bakanı: Şiddet yasası tamam sıra maaş ve döner sermaye düzeltmesinde

Sağlık Bakanı'nın ekonomik iyileştirmeyle ilgili attığı tweeti sonradan silmesi ve aynı tweeti yeniden paylaşması dikkat çekti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık Bakanı: Şiddet yasası tamam sıra maaş ve döner sermaye düzeltmesinde
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca TBMM'de sağlıkta şiddeti önleme yasasının kabul edilmesini sosyal medya hesabından duyurdu. Daha sonra "Ara vermeden sıra ekonomide" başlığıyla paylaştığı Twitter mesajını önce sildi, sonra maddeleri aynen tekrar paylaştı.

Sağlıkta şiddet yasası kabul edildi

Son Twitter mesajında şunları ifade etti:

Sağlık çalışanlarımızın maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarında iyileştirmeler sağlayacak düzenlemeler, çok yakında Meclis gündemine alınacak. Bugünkü yasal gelişmelerin hemen ardından:

1-Sabit ek ödemeler, maaşla tek bordroda merkezi bütçeden ödenecek; herhangi kayba yol açmaksızın emekliliğe yansıtılacak. 

2-Döner sermayeden ek ödeme vermeyen hastane kalmayacak. Özverili çalışan hekimlerin, sağlık personelinin ek ödemelerinde artış yapılacak.

3-3600 Ek Gösterge düzenlemesiyle birlikte emeklilikte yeniden düzenleme yapılacak. Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Müjdeleri ile başlayan süreç, Milli İradeyi temsil eden Meclis’te kısa zamanda karşılığını bulacak.

 

Silinen tweet:

Son tweet:

 

maas
doner sermaye
saglik bakani koca
Yorum (37)
Uzm uzm
maaşlara zam yok yani, benim anladığım bu. bugün elimize 2+1=3 tl geçiyordu, yarın 3 tl geçecek.
75
Cevapla
Mahmut akpınar
yine zam mam yok. %100 zam verilmediği sürece greve devam.
55
Cevapla
Fatder
tebrikler. doktora zammi iptal ettiniz. ardindan ysp %20 zam yaparak maaslari esitlediniz. simdi de doktora 3600 ilavesi yapmayarak emekliligi esitlediniz. sorun kalmadi. nerede doktor maasi hakime esitlenecek sozu. yine performans. biz hekim olarak insani maas artisi istiyoruz.
16
Cevapla
RADYOLOG
saygıdeğer bakanım i̇yi niyetinize inanarak sizden birşey rica edeceğim biz uzman hekimler anladık ki aralık 2021- şubat- mart 2022 de sizin ve cumhurbaşkanımızın söylediği hekime zam olayı yok.kabullendik.lütfen bir tweetinizde biz hekimlere zam yapmadık yapmayacağız diyin..halk da anlasın herşeyi
15
Cevapla
RADYOLOG
5-6 yıl önce devlette kazandığım parayı, tl olarak 2022de kazanabilmek için şu mesajı yazdığım saat olan gece 4e 5e kadar ek iş yapıyorum ailem için çocuklarım için... sayın bakanım sizlere inanmak , ülkemde hakettiğimiz refahta yaşamak ve gelecekten umut beslemek istiyorum 🙏🙏🙏
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir