Medimagazin logo

Prof. Dr. Serhat Özbek hayatını kaybetti

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Serhat Özbek hayatını kaybetti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Prof. Dr. Serhat Özbek hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Özbek hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Özbek'in cenazesi, 19 Mayıs'ta Ankara'da aile mezarlığına defnedildi.

Bursa Uludağ Üniversitesince yayımlanan baş sağlığı mesajında, "Üniversitemiz Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Serhat Özbek'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Serhat hocamıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Prof. Dr. Serhat Özbek kimdir?

Prof. Dr. Serhat Özbek, 1982 yılında Ankara Anadolu Lisesi’nden, 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 – 1991 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon A.D.’nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1991 yılında Uludağ Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi A.D.’na geçti ve 1991 – 1997 yılları arasında araştırma görevlisi, 1997 – 1999 yılları arasında Uzman Doktor, 1999 – 2006 yılları arasında Yardımcı Doçent, 2006 – 2011 yılları arasında Doçent olarak çalıştı. 2011 yılından itibaren aynı kurumda Profesör olarak görev yaptı. Ayrıca 2004 yılında, Doğu Virginia Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Mikrocerrahi Departmanı’nda “fellow” olarak 3 ay görev yapan Prof. Dr. Serhat Özbek, lisans ve lisansüstü düzeylerinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi’nin ilgi alanına giren değişik konularda dersler verdi.

 

 


 

prof dr serhat ozbek
bursa uludag universitesi tip fakultesi
doktor
Yorum (3)
Devrimci Derviş
tahminen ; 1982 lise mezunu yaklaşık 19 yaş ederse , 2024 de yaş 61 civarı , şu sıralar doktor ölümlerinde erken yaşlar dikkat çekmeye başladı, ya da biz ihtiyarladığımız için algıda seçicilik var. allah rahmet eylesin.
9
Cevapla
as
allah rahmet eylesin. ölüm sebebi nedir acaba. erken ölüm bu.. neden ölüm sebebini yazmıyorsunuz? eksik habercilik yapmayın lütfen.
8
Cevapla
Hale Pinar Zengingonul
@as ben serhat'in anadolu lisesinden donem arkadasiyim. vefat sebebi pankreatik kanser. cok uzulduk.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir