Medimagazin logo

Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı

Ordu'nun Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. O.K. ‘Rüşvet, irtikap ve kamu kurumu zararına dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı
Kaynak: DHA
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. O.K.'nin rüşvet aldığı yönünde gelen ihbar üzerine soruşturma başlattı. 

Yapılan çalışmanın ardından Opr. Dr. K. 17 Ekim'de düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı.

 Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Opr. Dr. K., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi’nce ‘Rüşvet, irtikap ve kamu kurumu zararına dolandırıcılık’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.


 

ordu
fatsa devlet hastanesi
rusvet
doktor
hekim
kadin dogum uzmani
Yorum (9)
muzaffer hekim
suçu ispatlandı mı iddia mı? peşinen hükümlü mü?
23
Cevapla
Cookie Monster
"https://medimagazin.com.tr/hekim/orduda-kadin-dogum-uzmani-darp-edildi-106492" linkindeki tohtur muş, her şey çıkabilir içinden................
7
Cevapla
uzman
haberinize kesinlikle itibar etmiyorum. “rüşvet aldığı haberler üzerine “ , “ yapılan çalışmalar üzerine”………… ifadeler inandırıcı değil. rüşvetlerin nerde alınıp verildiğini bilmeyen yok.
9
Cevapla
sağlıkçı
illegal botoks yapan devlet memuru doktorlarada ceza verin
6
Cevapla
Ömer Hayyam
bir kurumda darp, sövme, suç oluşuyorsa balık baştan kokar. koku ınsanları yozlaştırır, olan size olur, kokan baş ünvanı ile emekli olur, üstüne devletten 5000 tl ikramiye alır.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir