Medimagazin logo

Genel cerrahi doçenti ilanında 'adrese teslim' kadro

İstanbul Medeniyet Üniversitesinin "Cerrahi ikterde tedavinin karaciğer histolojisi ve fonksiyonları üzerine etkisi, metabolik sendrom ile meme kanseri ilişkisi ve kolorektal kanser tarama programı alanlarında çalışmalar yapmış olmak" şartlarını içeren öğretim üyesi ilanının 'adrese teslim' kadro olduğu iddia edildi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Genel cerrahi doçenti ilanında 'adrese teslim' kadro
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - 12 Aralık 2023 tarihli Resmî Gazete’ de İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyesi Alımı ilanı açıkladı.

Genel Cerrahi A.D. Doçent ilanında alım kriteri olarak “Doçentlik Unvanını Genel Cerrahi alanında almış olmak. Cerrahi ikterde tedavinin karaciğer histolojisi ve fonksiyonları üzerine etkisi, metabolik sendrom ile meme kanseri ilişkisi ve kolorektal kanser tarama programı alanlarında çalışmalar yapmış olmak” ifadeleri yer aldı.

 “Karaciğer histolojisi ve fonksiyonları üzerine etkisi” bir öğretim üyesinin tezi olduğu ve bu kriterlerin sadece o kişiyi karşıladığı iddia edildi.

"Tez konusu akademik yükseltmede kriter olamaz"

Diğer taraftan YÖK’ün aldığı kararlar doğrultusunda tez konusunun akademik yükseltmede kriter olamayacağı daha önce birçok kez duyurulmuştu. 

Tepki toplayan kadronun iptal edilmesi bekleniyor.

resmi gazete
tez
ogretim uyesi
istanbul medeniyet universitesi
Yorum (10)
nevzat kulukçu
15 gün başvuru süresi var. kalmış 13 gün. hızlıca aynı çalışmayı yapmak mümkün.
46
Cevapla
yandalcı
adrese teslim kadro almayan üni var mı? var olduğunu ispatlayın doktorluğu bırakırım
37
Cevapla
Akademisyen
secmece akademisyenlerle yerinde sayiyor fakulteler yazık, ilerleyemiyor ülke, üniversitenin bu kadroyu biran önce iptal etmesi gerekir.
9
Cevapla
TİLKİ (dr)
çok şaşılacak birşeymiş gibi, bizde dedik noluyor, aşkolsun editör bey !
1
Cevapla
Hakan Öztürk
lütfen bu ve benzeri haberler yapmayın.üniversiteler böyle kadrolar açmak zorunda . kendi yetiştirdiği kendi bünyesinde çalışanlara kadro verecek tabiki.. kimseye haketmediği bir şey verilmiyor .. torpil çok az bence.. yanlış olan bu kadar çok üniversite olması
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir