Medimagazin logo

Fatih Altaylı: Hekimler, şiddet uygulayanı tedavi etmeyi reddebilmeli

Sağlıkta şiddet olaylarına tepki gösteren Gazeteci Fatih Altaylı, "Bir kanun çıkmalı. Hekime şiddet uygulayanları tedavi etmeyi reddebilmeli hekim." şeklinde konuştu.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Fatih Altaylı: Hekimler, şiddet uygulayanı tedavi etmeyi reddebilmeli
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında yayımladığı videoda 'Edirne'de doktoru darbeden kişinin serbest bırakılması' olayını değerlendirdi.

Kadın doktora saldırdı, tehdit etti: İkinci kez tahliye oldu!

"Sözde kanun üstüne kanun, koruma üstüne koruma" sözleriyle tepki gösteren Altaylı,  şu ifadeleri kullandı:

"Ben şunu söylüyorum: Bir kanun çıkmalı. Hekime şiddet uygulayanları tedavi etmeyi reddebilmeli hekim. 

Diyorlar ki hipokrat yemini. Başlatmayın hipokratınıza. Öyle yemin memin yok. Herif beni dövecek, öldürecek. Ben onu tedavi edeceğim. 

Etmem kardeşim. Dövmeyeceksin hekimi."

 

fatih altayli
doktor
hekim
tedavi
Yorum (4)
doğru söz
evet, dövmiyeceksin doktoru bre şehir eşkiyaları. adliyede,mahkemede,karakolda,nüfus dairesi, tapu kadastroda vs.. dairede var mı böyle bir uygulama, doktor dövme ! neden doktor, neden bu hale geldi , getirildi bu iş ? bi de serbest bırakılıyor bu tipler ^#!%*?!##
20
Cevapla
TheDr
doktorları savunan ender gazetecilerden
4
Cevapla
Ömer Hayyam
zaten öyle, yemin memin yok. zaten hipokrat tıp tarihinin en büyük şarlatanıdır 15. göbekten tıp tanrısının soyundan geldim, bilgiler tanrıdan direkt bana öğretildi diyen ve cerrah düşmanı birisi tıbbı ~ 2000 yıl duraklama devrine soktu. hipokrat sizin olsun. dişe diş, kısasa kısas.
3
Cevapla
se
şiddet uyguladığı hastanenin dışında başka bir hastanede tedavisine devam edilmeli. ayrıcalık yapılmamalı, öncelik verilmemeli diğer hastaların listesine yazılmalı.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir